Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WIerzący_W_Przeznaczenie

Nie szukam, lecz czekam aż sama się kobieta napatoczy.

Polecane posty

Powiem tak: mam własny świat, pasje, hobby, zainteresowania. Mam ciekawą pracę, mieszkanie. Niedługo 30 na karku, a ja nigdy nie miałem kobiety. Kiedyś szukałem, starałem się, grzebałem nawet w portalach randkowych, raz byłem na speed randce. I co? I nic... Przestałem strugać desperata i zajmuję się nadal tym co sprawia mi przyjemność, rozwijam się intelektualnie (i duchowo). Rodzina mówi: jeszcze nie spotkałeś swojej. I tego się trzymam. Jak spotkam "swoją" w porządku, fajnie (nie będę starym kawalerem), jeżeli nie spotkam "swojej" świat mi się NIE ZAWALI. usmiech.gif

Gość Dasertyn
Ja nie szukam, ale rozglądam się:)

No właśnie, nic na siłę. Jeżeli Bóg chce, aby miał kobietę to tak pokieruje sprawy (posługując się aniołami, które wpływają na nasze myśli - pomysły), że trafię na "swoją".

a moglbys opisac jak wygladaly te speed dating? pytam z czystej ciekawosci :) bo sama sie zastanawiam w sumie, zeby ewentualnie kiedys tam skorzystac :) w razie w

Gość Sztefannnnnn
"a moglbys opisac jak wygladaly te speed dating?" xxx Każdy z każdym. Tak to wygląda.

Gość gość
kazdy z kazdym to jaka orgia !!!!!!!! szok ;)))))

hehe, nie o to mi chodzilo :D przeciez wiem na czym polega zamysl speed dating. Chodzi mi o konkretne wrazenia autora, z gory dziekuje za odp :)