Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zerwanie przez facebook

Polecane posty

Gość gość

witajcie ja wiem że zapewne czytacie to z politowanie wiem że temat i cała ta otoczka usuwanie, nieusuwanie znajomych i rozpaczanie jest żenujące wiem że ja jestem żenująca ale...

Gość gość
nie jestem młoda - ale wciąż singielką mam ... 31 lat spełniam się zawodowo powinnam sobie poszukać innych problemów co nie (?)

Gość gość
a twój lekarz ma urlop czy zaczął pić alkohol?

Gość gość
nie kpijcie sobie jest mi bardzo smutno kurde! wzbraniałam się przed tym głupim facebookiem długo! założyłam go w lutym miałam życie ustatkowane! no może nie tak jakbym chciała byłam z facetem wszyscy chuchali i dmuchali na ten związek tylko nie ja nie kochałam Go inni kochali jego kasę a mnie ona nie kreciła sama umiem o soebie zadbać

Gość gość
w lutym założyłam facebooka do znajomych zaprosił mój prześladowca z lat licealnych w liceum byłam dość tęgą osobą smiał się ze mnie z kolegami w lutym zaprosił - a ja go zaprosiłam... on od 12 lat mieszka w norwegii... pisalismy dlugo od lutego w marcu przylecial do chrzesniaka, spotkalismy się wówczas 1 raz... wczesniej nie wysłałam mu swojej foty nic sama na profilowym mam swoją fote w zachodzie słonca

Gość gość
pracuje w hr wiem ze pracownikow sie przeswietla min przez facebook - dlatrego foty swojej nie wstawiłam i do marca raz w miesiau albo ja do bergen albo on do gdanska czy paryza - bo mieszkałam 2 mies w paryzu w owym czasie - kontrakt z pracy dow glosu doszla jego eks zona chciala do niego wrocic on nie chcial.... 2 dni temu wyslala mi zdjecia ze niby on u niej jest (fotoszop) napisalam wiec milej niedzieli z B i mnie skasowal nie raz mowil mi że tylko ja i ja chcial wrocic do Polski mowil o tym stale bylismy razem na urlopie i takich weekendowych tripach... smutno mi zadzwonilam 2 razy nie odbiera

Gość gość
dobijac się do noego czy odpuscic?