Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawiedziona Magg

zaborczy facet ? pomocy!!

Polecane posty

Gość Zawiedziona Magg

Witam, piszę tutaj bo już na prawdę nie wiem co mam myśleć ani jak postępować. On już kilka razy z rzędu obraził się na mnie, do takiego stopnia, że cały czas się o to kłócimy. Do sedna: żyjemy w związku na odległość (tak jakby bo widujemy się od środy do niedzieli :p) problem w tym, że przez te 3 dni mam tak napięty plan zajęć, że w ciągu dnia mam mało czasu, żeby z nim porozmawiać przez telefon. I tak spędzam na rozmowie telefonicznej każdą wolną chwilę łącznie z jazdą autobusem, jedzeniem śniadania kolacji itd. Drugą sprawą jest to, że mam przyjaciela od zawsze - widuję się z nim raz na jakiś czas. Mój facet nie chce, żebyśmy się widywali w 3 bo podobno "szkoda naszego wspólnego czasu jak chcesz to się z nim sama spotykaj" No więc zaprosiłam go do siebie już drugi raz w tym miesiącu na kawę, a że jemu pasowało dopiero po godzinie 18 (wtedy, kiedy mój facet kończy zajęcia i ma czas rozmawiać przez telefon), to już drugi raz wielka afera, że przecież mogłam się z nim umówić wcześniej albo wcale itd. itd.. Czy on ma rację? Przyjaciel powiedział, że to zwykła zaborczość i zaczyna mnie kontrolować. Boję się, nie chce kolejnego chorego związku !!!! Wiem, że to nie jest zazdrość o przyjaciela bo oni się poznali i on mi ufa w tej kwestii w 100%.

Gość Zawiedziona Magg
Proszę o jakąś mądrą opinię, na prawdę nie mam już siły na te ciągłe kłótnie.... wykończę się w końcu