Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Która się tego nie wstydzi

Która z was nie wstydzi się tego, że lubi seks analny?

Polecane posty

I nie robi z tego tematu tabu?

Gość kobieta1975
A od kiedy sex analny jest tematem tabu?

Gość gość
dla mnie to nie jest temat tabu, sex analny jest obrzydliwy i nigdy sie na niego nie skusze

Dla wielu kobiet jest - wstydzą się tego, że mają to za sobą.

Gość gość
może przemówie do ciebie analfabeto :) normalna szanujaca sie kobieta tego nie czyni ,dziala to w obie strony ,to nie jest zdrowe kochaniutki..ze względu na niebezpieczne bakterie ! a o zdrowie nalezy dbać !

Gość gość
Życie uczuciowe* * * * * * Najpiękniejsze wiersze o miłości * * * * * * Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Poprzednie 1 2345678...1772 Następne maalutka 2006.09.16 Aż Tak Cię Kocham Kocham Cię okiem spragnionym, pieszczotliwą dłonią strumienia słodkich słów, czułą myślą Kocham Cię Wilgotnym słońcem świerzego poranka, melodyjnym śpiewem szklanych kropel deszczu, fal cichym szeptem i wiatru skrzydłem lekkim Kocham Cię aromatem tysiąca róż i niebem nieprzebranym Kocham sercem i dziękuję Ci za to że jesteś.... A.Burn namaste _l * l_ przybilo mnie to 2006.09.16 Wciąż rozmyślasz. Uparcie i skrycie, Patrzysz w okno i smutek masz w oku... Przecież mnie kochasz nad życie? Sam mówiłeś przeszłego roku... Śmiejesz się, lecz coś tkwi poza tym, Patrzysz w niebo, na rzeźby obłoków... Przecież ja jestem niebem i światem? Sam mówiłeś przeszłego roku... M. Pawlikowska-Jasnorzewska Czuje sie dennie smutas.gif maalutka 2006.09.16 mężczyźni juz tak nie piszą niestetyusmiech.gif Kiedy Cię moje oplotą sny- jak białe róże- nie bój się kochać - ja - i ty w nieba lazurze. Ziemia, jak echo minionych dni, grające w borze, a nasze duchy wśród martwych pni wieszają zorze. Serce mi splatasz koroną gwiazd, hymnem warkoczy- pode mną góry, wieżyce miast- nade mną - oczy. Dziwnie się srebrzysz, aniele mój, w tęczowym piórze- fontanny szemrzą, gwiazd iskrzy rój- wonieją róże... T. Miciński namaste _l * l_ maalutka 2006.09.16 przybilo mnie to .daj spokój życie jest piękne, wiesz co? słucham, właśnie tego w zmienionej wersji w wykonaniu Czyżykiewcza cool.gif namaste _l * l_ przybiło mnie to 2006.09.16 no tam, dam spokój jak zadzwoni pechowiec.gif albo zaraz zrobie to sama... w góręęęęęęęęęęęę 2006.09.16 Zanurzcie mnie w niego Zanurzcie mnie w niego Jakby różę w dzbanek Po oczy, Po czoło, Po snop włosa jasnego- Niech mnie opłynie wokoło, Niech się przeze mnie toczy Jak woda całująca Oceanu Wielkiego. Niech zginie noc, poranek, Blask księżyca czy słońca, Lecz niech on we mnie wnika Jak skrzypcowa muzyka- Gdy mi do serca dotrze , Będę tym co najsłodsze, Nim to chyba Pawlikowskiej-Jasnorzewskiej jak kania dżdżu 2006.09.16 Jak dla mnie zawsze i tylko Gałczyński usmiech.gif - Powiedz mi jak mnie kochasz. - Powiem. - Więc? - Kocham cie w słońcu. I przy blasku świec. Kocham cię w kapeluszu i w berecie. W wielkim wietrze na szosie, i na koncercie. W bzach i w brzozach, i w malinach, i w klonach. I gdy śpisz. I gdy pracujesz skupiona. I gdy jajko roztłukujesz ładnie - nawet wtedy, gdy ci łyżka spadnie. W taksówce. I w samochodzie. Bez wyjątku. I na końcu ulicy. I na początku. I gdy włosy grzebieniem rozdzielisz. W niebezpieczeństwie. I na karuzeli. W morzu. W górach. W kaloszach. I boso. Dzisiaj. Wczoraj. I jutro. Dniem i nocą. I wiosną, kiedy jaskółka przylata. - A latem jak mnie kochasz? - Jak treść lata. - A jesienią, gdy chmurki i humorki? - Nawet wtedy, gdy gubisz parasolki. - A gdy zima posrebrzy ramy okien? - Zimą kocham cię jak wesoły ogień. Blisko przy twoim sercu. Koło niego. A za oknami śnieg. Wrony na śniegu. cóż po chlebie kiedy nie smarowany niebem przybiło mnie to 2006.09.16 Więc ją chwyciłem... Więc ją chwyciłem w szalone objęcia, Więc spróbowałem warg jej swymi wargi, Więc jej szeptałem tęsknoty i skargi, I wszystkie serca mojego zaklęcia! Jak ten, co czuje dreszcze wniebowzięcia, Tak jam wyczuwał tych pieszczot zatargi, Gdy od warg moich odrywała wargi, By znów je oddać przez włosów opięcia! Aż wpółomdlała, rozkoszą zatruta, Znieruchomiona, bo uściskiem skuta, Piersi mi boskim paliła oddechem! "Mój ty - śmiertelny!" szeptała z uśmiechem I tak pieściła, aż mi piersi zbroja Pękła, i wołam: "Nieśmiertelna moja!" B.Leśmian Niechze wreszcie zadzwoni! Bo nie wytrzymam dłuzej! smutas.gif w góręęęęęęęęęęęę 2006.09.16 Erotyk Julian Tuwim już się o grzechy noce proszą już z wiosny znów jak z bólu krzyczę nieubłaganą mnie rozkoszą zakuj w ramiona ratownicze a kiedy zaczne się na nowo wyrywać zbuntowanym ciałem powiedz mi wreszczie pierwsze słowo którego nigdy nie słyszałem bo znów pogański sammum wieje w pędach zawrotach burzach blaskach pamiętaj kiedy znów zdziczeje odrzyj mnie z wichrów i ugłaskaj mogą pojawić się drobne niezcisłości bo pisałam ten wiersz z pamięci przybiło mnie to 2006.09.16 zadzwonilam. odebrał głos usmiechniety, a jak sie zorientował kto mowi odrazu sie zachmurzył. Spotkanie za godzine. Muszę coś zrobić z włosami muszę coś zrobić z oczami bo tak mi jakoś ciemno chociaż tak mocno czekamy czy my się kiedyś spotkamy ja z tobą, a ty ze mną. Czarna woda między nami i sokole oczy czyśmy sobie winni sami czy świat na zaskoczył.

Gość kobieta1975
Ja takich kobiet nie znam co robią z tego temat tabu. Mogą nie lubić, ale żeby tabu...

Gość kobieta1975
,, normalna szanujaca sie kobieta tego nie czyni " Normalna kobieta dla swojego faceta uczyni wszystko he he Bo zapamiętajcie jedno: czego facet nie ma w domu znajdzie poza nim :-)

Gość do kobieta1975
a ty uprawiasz?

Gość gość
znajdzie poza domem ! szukaj ty zboczony śmierdzacy pedofliu pewnie ,pozniej sie dziwia skad nowotwory :D debile ,faceci widze szukaja zabaw u dziwek :D haa

Gość kobieta1975
Czasem :-) Nie powiem, abym przepadała. Po prostu neutralny stosunek mam do tych spraw.

Gość gość
I stąd te rozprute d**y...

Gość gość
no i srają jak kaczki...

Gość do  kobieta1975
a zanim poznalas meza to tez juz uprawialas ten rodzaj seksu?

Gość gość
kazdy facet mawielki o***t :D Życie uczuciowe* * * * * * Najpiękniejsze wiersze o miłości * * * * * * Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Poprzednie 1 2345678...1772 Następne maalutka 2006.09.16 Aż Tak Cię Kocham Kocham Cię okiem spragnionym, pieszczotliwą dłonią strumienia słodkich słów, czułą myślą Kocham Cię Wilgotnym słońcem świerzego poranka, melodyjnym śpiewem szklanych kropel deszczu, fal cichym szeptem i wiatru skrzydłem lekkim Kocham Cię aromatem tysiąca róż i niebem nieprzebranym Kocham sercem i dziękuję Ci za to że jesteś.... A.Burn namaste _l * l_ przybilo mnie to 2006.09.16 Wciąż rozmyślasz. Uparcie i skrycie, Patrzysz w okno i smutek masz w oku... Przecież mnie kochasz nad życie? Sam mówiłeś przeszłego roku... Śmiejesz się, lecz coś tkwi poza tym, Patrzysz w niebo, na rzeźby obłoków... Przecież ja jestem niebem i światem? Sam mówiłeś przeszłego roku... M. Pawlikowska-Jasnorzewska Czuje sie dennie smutas.gif maalutka 2006.09.16 mężczyźni juz tak nie piszą niestetyusmiech.gif Kiedy Cię moje oplotą sny- jak białe róże- nie bój się kochać - ja - i ty w nieba lazurze. Ziemia, jak echo minionych dni, grające w borze, a nasze duchy wśród martwych pni wieszają zorze. Serce mi splatasz koroną gwiazd, hymnem warkoczy- pode mną góry, wieżyce miast- nade mną - oczy. Dziwnie się srebrzysz, aniele mój, w tęczowym piórze- fontanny szemrzą, gwiazd iskrzy rój- wonieją róże... T. Miciński namaste _l * l_ maalutka 2006.09.16 przybilo mnie to .daj spokój życie jest piękne, wiesz co? słucham, właśnie tego w zmienionej wersji w wykonaniu Czyżykiewcza cool.gif namaste _l * l_ przybiło mnie to 2006.09.16 no tam, dam spokój jak zadzwoni pechowiec.gif albo zaraz zrobie to sama... w góręęęęęęęęęęęę 2006.09.16 Zanurzcie mnie w niego Zanurzcie mnie w niego Jakby różę w dzbanek Po oczy, Po czoło, Po snop włosa jasnego- Niech mnie opłynie wokoło, Niech się przeze mnie toczy Jak woda całująca Oceanu Wielkiego. Niech zginie noc, poranek, Blask księżyca czy słońca, Lecz niech on we mnie wnika Jak skrzypcowa muzyka- Gdy mi do serca dotrze , Będę tym co najsłodsze, Nim to chyba Pawlikowskiej-Jasnorzewskiej jak kania dżdżu 2006.09.16 Jak dla mnie zawsze i tylko Gałczyński usmiech.gif - Powiedz mi jak mnie kochasz. - Powiem. - Więc? - Kocham cie w słońcu. I przy blasku świec. Kocham cię w kapeluszu i w berecie. W wielkim wietrze na szosie, i na koncercie. W bzach i w brzozach, i w malinach, i w klonach. I gdy śpisz. I gdy pracujesz skupiona. I gdy jajko roztłukujesz ładnie - nawet wtedy, gdy ci łyżka spadnie. W taksówce. I w samochodzie. Bez wyjątku. I na końcu ulicy. I na początku. I gdy włosy grzebieniem rozdzielisz. W niebezpieczeństwie. I na karuzeli. W morzu. W górach. W kaloszach. I boso. Dzisiaj. Wczoraj. I jutro. Dniem i nocą. I wiosną, kiedy jaskółka przylata. - A latem jak mnie kochasz? - Jak treść lata. - A jesienią, gdy chmurki i humorki? - Nawet wtedy, gdy gubisz parasolki. - A gdy zima posrebrzy ramy okien? - Zimą kocham cię jak wesoły ogień. Blisko przy twoim sercu. Koło niego. A za oknami śnieg. Wrony na śniegu. cóż po chlebie kiedy nie smarowany niebem przybiło mnie to 2006.09.16 Więc ją chwyciłem... Więc ją chwyciłem w szalone objęcia, Więc spróbowałem warg jej swymi wargi, Więc jej szeptałem tęsknoty i skargi, I wszystkie serca mojego zaklęcia! Jak ten, co czuje dreszcze wniebowzięcia, Tak jam wyczuwał tych pieszczot zatargi, Gdy od warg moich odrywała wargi, By znów je oddać przez włosów opięcia! Aż wpółomdlała, rozkoszą zatruta, Znieruchomiona, bo uściskiem skuta, Piersi mi boskim paliła oddechem! "Mój ty - śmiertelny!" szeptała z uśmiechem I tak pieściła, aż mi piersi zbroja Pękła, i wołam: "Nieśmiertelna moja!" B.Leśmian Niechze wreszcie zadzwoni! Bo nie wytrzymam dłuzej! smutas.gif w góręęęęęęęęęęęę 2006.09.16 Erotyk Julian Tuwim już się o grzechy noce proszą już z wiosny znów jak z bólu krzyczę nieubłaganą mnie rozkoszą zakuj w ramiona ratownicze a kiedy zaczne się na nowo wyrywać zbuntowanym ciałem powiedz mi wreszczie pierwsze słowo którego nigdy nie słyszałem bo znów pogański sammum wieje w pędach zawrotach burzach blaskach pamiętaj kiedy znów zdziczeje odrzyj mnie z wichrów i ugłaskaj mogą pojawić się drobne niezcisłości bo pisałam ten wiersz z pamięci przybiło mnie to 2006.09.16 zadzwonilam. odebrał głos usmiechniety, a jak sie zorientował kto mowi odrazu sie zachmurzył. Spotkanie za godzine. Muszę coś zrobić z włosami muszę coś zrobić z oczami bo tak mi jakoś ciemno chociaż tak mocno czekamy czy my się kiedyś spotkamy ja z tobą, a ty ze mną. Czarna woda między nami i sokole oczy czyśmy sobie winni sami czy świat na zaskoczył.

Gość kobieta1975
,,a zanim poznalas meza to tez juz uprawialas ten rodzaj seksu?" Nie, nigdy :-) Mąż nigdy tak się ze mną nie kochał. A kochanek a i owszem...