Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koszule ciążowe do karmienia

Polecane posty

Gość gość
Z k=rotkim rekawem zeby piersi nie wylazily, zapinana z przodu na guziki, zadne zakladki, wyciaganie gura, przerabialam...

Gość gość
Ale wstyd, oczywiscie gora :)

Gość gość
Ja mialam zapinana na guziki i nocą bardzo czesto spalam doslownie z piersiami na wierzchu,bo bylam tak zaspana,ze nawet nie chcialao mi sie zapinac guzikow,jak lada moment corka sie budzila i znow chciala jesc. Ale to bylo na poczatku,dzisiaj spie po prostu w koszulce,ktora podciagam do gory,dodam,ze karmie na lezaco.

Gość gość
rozpinana, te z wyjmowanymi cyckami są super jak są nowe, potem to się rozciąga i ciągle masz cyce na wierzchu.

Gość gość
no wlasnie z takiej mi cyce wylazily :/ nie mowiac o tym ze z tego sklepu rozmiarowka jakas dziwna byla.

Gość gość
Ja u nich kupowałam, rozmiarówka była ok, ale sugerowałam się tabelą rozmiarów a nie klasycznym S, M, L... bo to w ciąży się nigdy nie pokrywa.

Gość gość
Mnie ta gryzla, te zakladki, gdy mialam na poczatku poranione sutki.

Gość gość
a ja polecam zwykle pizamy, koszulki noce itd, nie trzeba specjalnych kupowac, za to warto miec staniki do karmienia

Gość gość
Koszule to się przydają w szpitalu. potem to wygodniej bluzeczka na ramiączka i do.góry.... wiec kup max dwie....chyba ze jesteś miłośniczką spania koszuli, ja tam wole piżamy