Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andi_wawa

Jeśli pociąga Cię fisting albo zabawki

Polecane posty

Gość Andi_wawa

Cześć wszystkim zaglądającym. Może nie typowo, ale bardzo bym chciał poznać wasze zdanie. Czy są dziewczyny które kręci tyłeczek faceta i mają fantazje żeby nim się pobawić tak jak faceci bawią się kobiecymi? Ja się przyznam że mam fantazję tak w obie strony spróbować, tylko nie ma takiej odważnej kobiety.

Gość gość
poszukaj faceta który włoży Ci pięść do tyłka, łatwo będzie takiego znaleźć (homo), kobiety takiej nie znajdziesz.

Gość gość
Matko Boska NIE! Zupełnie mnie to nie kręci i nie wyobrażam sobie bawić się męskim o***tem! Czy ciebie Andi nie pociąga przypadkiem kobieca dominacja nad tobą?

Gość Andi_wawa
Lubię dominujące kobiety ale nie o to mi chodzi. Raczej o wspólne realizacje jakichś fantazji. Jeśli są kobiety lubiące fisting to czemu chłopak nie może mieć takiej fantazji żeby spróbować. A faceci mnie wcale nie kręcą więc to raczej odpada. Ale dzięki za odpowiedź.

Gość gość
zapewniam cię, że są takie kobiety. marze o fiście ( na facecie)- on fistee, marzą o peggingu ale na takiego gościa nie trafiłam nie jestem prostytutką nie jestem nimfomanką

Gość gość
Ja bym chętnie swojemu wsadziła, bo ma super tyłeczek., ale on ma awresję do pedałów i wszystkiego co w dupę. Jak bym mu zaproponowała to by chyba umarł.

Gość Andre_wawa
A moze jakos sie zgadamy i uda sie cos takiego zrealizowac? andre30 malpa zwarszawy.pl eh czemu ja nie moge poznac takiej dziewczyny co ja to kreci.