Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierowca 4444

do pieszych na ulicach

Polecane posty

Gość kierowca 4444

Dlaczego tyle z was wchodzi na pasy jak krowy, w ogole nie zerkajac czy cos jedzie? Czy myslicie ze pasy dzialaja jak tarcza na ktorej zatrzyma sie rozpedzony samochod? Nie zdajecie sobie sprawy ze najlepszy kierowca jest tylko zmeczonym czlowiekiem ktory moze sie na moment zamyslic, nie zareagowac , nie zauwazyc? Czemu jestescie tacy bezmyslni i nieuwazni? Teraz jesien i slabo was widac. Naprawde.

Gość gość
Wczoraj wieczorem pewna kobieta koło mojego domu przekonała się o tym, że pasy to nie tarcza. Popieram autora, PIESI myślcie wchodząc na jezdnię.

Gość gość
A dlatego debilu, że na pasach przy zielonym świetle to pieszy ma pierwszeństwo, a parę razy przejechalibyście mnie, pajacu. Jedźcie sobie 50 km/h, a nie 100.

Gość kierowca4444
Pajacem trzeba byc aby myslec ze mialem na mysli pasy z zielonym swiatlem... Zal. Zal. Zal.

Gość gość
Wy tez się na uczcie jeździć, przed pasami się zwalnia i zatrzymuje 20 m przed nimi.

Gość kierowca4444
Prawdopodobnie mylisz mnie z wielka bezosobowa masa przekraczajaca predkosc. Ale jak chcesz to se wlaz, najwyzej zycie stracisz.

Gość gość
Nie wlaze, ale wy nie wjezdzajcie na pasy. Jedziecie cala pyta irobicie gwałtowne hamowanie na pasach

Gość gość
Do tego jeszcze pasowałoby dołożyć wszystkich bezmózgów,wjeżdżających na rowerach na przejście dl pieszych-uważają się za święte krowy-bo mają pierwszeństwo-jestem jak najbardziej,żeby rowerzyści też płacili OC,bo jak taki matoł wepcha się na maskę to muszę latać po sądach,żeby samochód wyklepać albo szybę wymienić....

Gość kierowca4444
Tak naprawde ja nie prowadze ale jezdze czesto jako pasazerka, widze ze wiara wchodzi sobie na pasy jakby to byl dalej chodnik, nawet glowy nie obroci czy cos jedzie, a potem tyle wypadkow. Pamietajcie ze kierowca moze dostac wyrok ale przejechanemu zycia nikt nie wroci. Nie chodzi o to kto robi dobrze a kto zle. Trzeba miec na uwadze margines ograniczonego zaufania - zwlaszcza o tej porze roku.

Gość gość
Nie wiem czy wiesz ale na porządniej drodze są pasy dla rowerzystów obok przejścia dla pieszych i maja prawo po nich jechac

Gość gość
a dlaczego taki gówniarz czy osoba bardzo ograniczona umysłowo zapyla autem tyle ile fabryka dała, mając się za Kubicę ? ile razy taki baran by mnie rozjechał, pomimo faktu, że dla mnie było zielone ? no ale widocznie śpieszno takim do kochanek czy po bułki dla żońci. Niestety ale w Polsce długoo jeszcze tacy delikwenci nie nauczą się kultury jazdy, jak jestem w Niemczech czy Austrii to Hans jeszcze zanim wejdę na pasy to zwalnia :s

Gość gość
ale równie dobrze rowerzyści jeżdża ulicami i mają się za Pana Boga...

Gość kierowca4444
Jasne ze jest druga strona medalu - beznadziejna kultura jazdy. Ale wlasnie ze wzgledu na to jako pieszy musze byc jeszcze czujniejsza, a nie ze sluchawkami w uszach i smartfonem w dloniach wpieprzac sie na kazde pasy... Piesi kierowcow warci! Welcome to Poland.

Gość gość
bo nie maja prawka i wyobrazni, nie znaja kodeksu drogowego ani nawet podstaw fizyki i mysla ze 1.5 tony zatrzyma sie na 3 metrach. To ten sam gatunek, ktory protestuje przeciwko obowiazkowym odblaskom, w koncu jak on widzi w nocy auto ze 100 metrow to przeciez kierowca tez musi go widziec.

Gość gość
Jak się nie uczy w podstawowkach bo zamiast nauki poruszania się po mieście jest religia , to nic dziwnego