Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angela96

34 tydzień ciąży.

Polecane posty

Jestem w 34 tygodniu ciąży, czekam na synka. Jakie byly, sa Wasze objawy i wymiary na ten tydzien? U mnie +13kg a synuś ważył w 32tyg. 2170. Jak rozpoznać rozpoczynający sie porod? Jak odczuwalne są przez Was skurcze? Czy jeśli urodze w tym termine dzidziuś bedzie zdrowy? Jak to jest u Was? :)

Gość gość
A czemu miałabyś teraz rodzić? Jakieś symptomy masz -skrócona szyjka. rozwarcie itp?

Gość Angela96
Nie, nie ma rozwarcia, szyjka tez sie nie skraca. Tylko chce wiedziec jak rozwijaja sie dzieci urodzone przed terminem:) Na wypadek gdyby coś nagle zaczęło się dziać.

Gość gość
No to nie zakładaj na zapas, bo równie dobrze możesz przenosić. Co do wcześniaków to wiadomo, że im dziecko urodzone później tym lepiej.

Gość gość
Witam, ja bylam dzisiaj na kontroli 34 tyd i 4 dni i okazalo sie ze mam rozwarcie na 2 palce juz mnie ciarki przeszly ale kazala isc do domu i lezec przez 2 tyg. Powiedziala ze za wczesnie o te 2 tyg ale gdyby juz to pewnie dzidzia zdrowa bedzie. Ja waze + 11 kg dzidzia 2400.

Gość gość
ja jestem w 37 i na nic sie nie zapowiada poki co wiec jestem spokojna:) mam 12kg na plusie i maluch juz wazy 3,100