Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Serwis Chicco. Czy komuś wymienili wadliwy towar albo oddali pieniądze??

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu oddałam na reklamację stelaż wózka, który skrzypiał od nowości. Popsikali, stwierdzili, że wózek nie był konserwowany, a był. Jednak ta ich konserwacja wiele nie dała. Uważam, że stelaż jest wadliwy. Wózek niestety był bardzo drogi :/ Dałam stelaż na reklamację jeszcze raz. Czekam na odpowiedź. Czy miałyście może styczność z tą firmą i reklamacjami?

Gość gość
sa serwisy ktore uwazaja ze dopoki nie kupisz towaru to ICH problem a jak kupisz to TWOJ problem nigdy nie kupuje powtornie czegokolwiek danej firmy

Gość gość
10 lat temu pękła mi w wózku rączka po jakiś 5 mies użytkowania jak podjeżdżałam pod krawężnik i tak mi powiedzieli że wózek owszem wezmą ale mam go przywieźć do sklepu skąd raz w miesiącu albo na 2 miesiące jak będzie mało reklamacji są odbierane reklamacje zapłacić 200zł za transport w jedną stronę .Potem jeżeli uznają że to nie wina sprzętu a ja zawiniłam nie wiem jak bym miała połamać sama rączkę metalową ,po prostu w Tym miejscu musiała być jakaś wada ,to zapłacę znowu 200zł za naprawę czyli wyszło by jakoś 600zł razem i jeszcze oczekiwanie do 90 dni a wózek który wówczas kosztował ok 1500zł ,więc olałam ich sprzedałam wózek za 400zł połamany bo brat kupującej jej coś z tym zrobił i kupiłam spacerówkę .Drugi syn ma chicco nowy spacerówka kupiona w sklepie niestety to był prezent od dziadków i tak wózek był kupiony w sierpniu a w październiku skrzypiał okropnie więc mąż go popsikał czymś ale to na chwilę pomagało w reklamacje już się nie bawię raz że nie kosztował wiele dwa że moje dziecko od dawna w wózku już nie jeździ i wózek stoi ,ale nigdy więcej Chicco .

Gość gość
Tu autorka. Teraz serwis całkiem dobrze im funkcjonuje. Dzisiaj zgłaszasz, jutro odbiera kurier. Ostatnio odesłali mi w ciągu chyba 2 dni. Pod tym względem jest ok. Ciekawa jestem tylko czy jest szansa na nowy stelaż bo szkoda mi strasznie, zbyt drogi był :/