Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie, dlaczego się nie myjecie ?

Polecane posty

Gość gość

najbardziej czuć to oczywiście w środk/ach komun/ikacji miejskiej. Z samego ranu musiałam coś załatwić, siłą rzeczy jechałam P/KP, niby krótka podróż, ale ile się nawą/chałam, fuj przecież to rano, człowiek jadąc na ucz/elnie/do sz/koły/pra/cy, powinien ładnie pachnieć i schlu/dnie wyglą/dać, większość widzę to jakieś skner/usy, oszczęd/zające na wo/dzie. A najgorsze, że to głównie od Pań takie arom/aty :S szok po prostu, widzę mł/oda, ła/dna kobi/eta, nie jeden zawi/esiłby oko, a mijając się z nią miałam ochotę puścić pawia...druga schyla się po tor/bę/plec/ak, mimo, że rano już zim/no, oczywiście pół dup/y muszą oglądać wszyscy, a tam, niespodzianka, brudne i rozerwane majtki ! Boże.. Nie jestem też jakąś pa/ńcią, często jeżdżę PKP/PKS, widziałam już wiele i nawąchałam się też za dużo, ale ja osobiście dbam o siebie, nie wyobrażam sobie, żebym śmier/działa :/ sorry za ilość // treść została uznana za spam po prostu

Gość gość
A dlaczego nas pytasz? Trzeba było się zapytać tych, od których capiło, jak takaś ciekawa.

Gość gość
nie chciałam robić wstydu, ale następnym razem chyba tak zrobię..., za to kilku Panów nie szczędziło komentarzy :) i było to nawet zabawne

Gość gość
Sqwój własny smrodek jest całkiem przyjemny. Poza tym organizm produkuje warstwę ochronną skóry, a wy ją zmywacie. Taka warstwa po tygodniu niezmywania staje się nieprzemakalna. A po trzech miesiącach odpada, robiąc miejsce dla nowej warstwy. I ten właśnie moment trzeba uchwycić i się umyć ;)

Gość gość
Ludzie swojego nie czują. Musiałam zerwać z koleżanką, która w wieku mocno dojrzałym stwierdziła, ze kąpać się to wystarczy raz kiedyś i zawsze otaczała ją taka warstwa nieświeżego powietrza. Nie umiałam pwoedzieć "śmierdzisz", zresztą pewnie uznałaby to za złośliwość i nie uwierzyłaby. Takich mamy rodaków. Ale w sumie nie wiem, jak to jest za granicą. Bywałam tylko turydstycznie i komunikacją miejśką nie jeździłam

Gość gość
CO Wy gadacie, że swojego nie czują. Powąchaj sobie jeden z drugim pachę po całym dniu, nawet mimo deo a cokolwiek jednak poczujecie

Gość gość
Opowiadał mi jeden marynarz, że Rosjanie, jak nie ma zagryzki, to ciemny chleb wąchają. Jedna taka kromka starczy na kilku chłopa na ładnych parę flaszek. Bywa jednak i tak, że i tej jednej kromki nie ma, wtedy ruski cieławiek chlusta wódę do gardła, po czym nos pod pachę wkłada, niucha i taka oto zagryzka.

Gość gość
gość dziś racja, ja też czuje się nieświeżo po całym dniu wzmożonego wysiłku, ale jako kobieta, mam na to sprawdzone sposoby i serio nie mogę pojąć dlaczego innego kobiety uważają, że tapeta to wszystko? Kobiety właśnie bardziej powinny o siebie dbać, panom jeszcze się nie dziwię, ale wiecie co, znam budowlańców którzy potrafią o siebie zadbać i ładniej pachnieć od nie jednej tapeciary ;)

Gość gość
no, śmierdzą, dzisiaj jechałam autobusem, zajęłam miejsce na ,,czwórce''... dosiadł sie pan śmierdzący wczorajszym alkoholem, ale TAK, że myślałam, że puszczę pawia, panienka w moim wieku - POT czuć było aż przez płaszcz (ciekawe jaki był efekt po jego zdjęciu) i facet jedzący cebulaka :/