Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sabina_Wroclaw

ekstremalne rzeczy jakie robiliście

Polecane posty

Gość Sabina_Wroclaw

Witam Forum! Tak jak w temacie najbardziej ekstremalne rzeczy jakie robiliście? Co polecacie i co jest w naszym zasięgu (kieszeń, odległość) :)

Gość Sabina_Wroclaw
oou, to masz słabe atrakcje, chociaż zawsze lepszy skok przez płot niż na fotel przed telewizorem :P

Gość Sabina_Wroclaw
@domidominka81, zdecydowanie mam na myśli to drugie :) Liczę na to, że ktoś tu podrzuci jakieś ciekawe miejscówki w Polsce na takie akcje :D

Gość gość
dla mnie extremalne to są karuzele, zawsze mój krzyk słychać w przeciągu kilometra, co najmniej :P

Ja skakałam na bungee z 90m, to był mój pierwszy i ostatni raz! Jestem za słaba na takie rzeczy, przed tym planowałam jeszcze skakać ze spadochronem, ale moja odwaga w tym życiu już się wykończyła!

Gość prawictwo pospolite 125
grałem od 5 rano do 2 w nocy na komputerze jakies 20 godzin łącznie bylo jeszcze kilka , ale nie bede wymieniał ,bo mogą urazic poczucie estetyki

Gość gość
Przejście po linie (wisząc) między wieżowcami. I kiedyś nie miałem kluczy do mieszkania więc zdecydowałem się na wejście na 6 piętro bez zabezpieczenia po balkonach podciągając się między piętrami. Teraz myślę jakie to głupie było.

Gość tomektomektomek
Ja skakałem dwa razy ze spadochronem, teraz od czasu do czasu chodzę do tunelu aerodynamicznego, taka mała adrenalinka wskazana :)

Gość gość
spacer nocą po lesie z małą latareczką do kluczy

Gość Sabina_Wroclaw
Ja właśnie zbieram się w sobie do skoku ze spadochronem, ale jeszcze odwagi brak :( Spacer nocą po lesie mam na koncie i to bez latarki :D

Gość gość
ja przez plot przelazlam na teren wojskowy na Helu i mnie gonil straznik krzyczac stoj bo strzelam. Ale udalo mi sie uciec ;) Tyle, ze to dawno bylo :P

Gość elwira 20
ja pierłam jajkiem na obiedzie u kumpla aż wszystkim zabrako tchu:-o

Gość Sabina_Wroclaw
Ja kiedyś nurkowałam w szambie, bo mojej babci na wsi wpadły tam klucze od chałupy

Gość gość
Wylizałem cipę w okresie do czysta. A potem całą dupkę. Pani ekstremalnie zadowolona.

Gość gość
Chciałabym...ale nikt mi tak nie zrobi, nigdy.

Gość Sabina_Wroclaw
Muszę sobie założyć konto, dzięki temu uniknę głupiego podszywania się pod mój nick.. Eh, uroki internetów...

Gość tomektomektomek
Sabina, odwagi! Nie ma się co zastanawiać tylko szykuj się do skoku ze spadochronem. Pójdź sobie najpierw do tunelu aerodynamicznego, wrażenia są porównywalne, potem sama zobaczysz, że będziesz chciała więcej :)

Gość tomektomektomek
To to. Nic strasznego jak widać na filmiku :D :D Na bungee bym nie skoczył, to już level hard jak dla mnie haha, nie chciałaś się wycofać w ostatniej chwili??

Gość gość
Wejscie w lesie na wiezyczke ambone i odkrycie ze mam lek wysokosci. Lezenie plackiem i wycie. W koncu kolezanka poszla po mojego ojca...wp*****l pamietam do dzis, ale jak mnie z tamtad sciagnal juz nie.

Gość tomektomektomek
Masz co wspominać :P Ale domyślam się, że nerwy ogromne :)