Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwna sytuacja z nowo poznanym Facetem....

Polecane posty

Gość gość

Co myślicie o takiej sytuacji. Poznałam Faceta, w sumie zaczepił mnie w sklepie, wyszliśmy razem pogadalismy i zaproponował że mnie podwiezie do domu, żebym nnie musiała isć z tymi zakupami pieszo. Gdy już jechaliśy, spytał się mnie czy mam chwile czasu, żeby sobie pogadać jeszcze w samochodzie, no to mówie : pewnie, mam. I tak przegadalismy kolejne chwile. On mi się bardzo spodobał, pomyślałam że przeję inicjatywę, no to zaczęłam go dotykać po ramionach, klacie, on przez chwile zaczął odwzajemniać...... Później nagle się wycofał, ja mówie żeby nie wygłupiał się, a on na to - stanowczo Nie. I gdzie ma mnie podwieźć?... no to taka zdziwiona mówie ok.... wymienilismy sie numerami i cisza..... Co myślicie o takiej sytuacji? O co mu chodziło? Zero odzewu i te zachowanie w samochodzie?

Gość gość
nie mialam nigdy takiej sytuacji, także nie pomogę, a był on wolny?

Gość gość
Chciał poznać fajną dziewczynę a poznał .... więc odpuścił.

Gość goscgoscgosc
zs, zachowujesz sie jak uliczny kundelek co za kazdym leci zeby zlapac za lydke, a jak nie zlapie, to sobie przynajmniej polata. wez sie czlowieku opanuj i nie kompromituj sie tak calkiem do konca. moze masz jakas ksiazke to wez sobie poczytaj albo idz do parku na spacer bo to twoje pisanie tu to gorsze od sraczki jest. jeszcze kiedys to bylo troche polotu w tych twoich dywagacjach ale i to ulecialo bezpowrotnie.

Gość gość
no myślał, że jestes zwykła dziewczyną a tu wyszło ze prostytuta z zawodu, pewnie się wystraszył, że bedzie ci musiał zapłacić....

Gość gość
dziwny jest ten swiat, och och och

Gość gość
Ja to tutaj tylko się dziwię, że się dziwisz, ze po takiej akcji cisza :O Jestem kobietą i nie dziwię się, że chłopak się nie odzywa :P Dziwne, by było gdyby ten zwyczajny normalny chłopak się odezwał po tej akcji :P

Gość gość
To Ty jesteś dziwna taka akcja z nowo poznanym chłopakiem :O Szok :O Co się dzieję na tym świecie? :O

Gość gość
Dowiedziałam się że on ma dziewczynę, a mnie zaczepiał wtedy, myślę że ona powinna się dowiedzieć o tym jakiego kochanego faceta ma!

Gość gość
i co tobie z tego przyjdzie? czym zawinila ta bogu winna dziewczyna jego? po co chcesz ją ranić?