Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nianie, monitory oddechu, z kamerką, z noktowizorem.. co jest przydatne?

Polecane posty

Gość gość

Co wybrać? Jakie funkje się wam przydają w waszych monitorach/ nianiach elektronicznych? Możecie polecić mi coś konkretnego? Tyle się już naszukałam tych wszystkich butelek i smoczków, że chociaz z nianią chce sobie ułatwić sprawę :) Możemy trochę w nią zainwestować bo mamy duży dom z ogrodem więc pewnie nie raz się przyda.. szczególnie mężowi :P

Ja zdecydowanie polecam nianie z kamerka. Nie wyobrazam sobie zycia bez tego urzadzenia, tym bardziej ze maly jest od poczatku u siebie w pokoju (tylko przez kilka pierwszych tygodni byl u nas w sypialni).

Ja mam firmy Summer Infant. Mam tylko jedna kamerka bo wiecej mi nie potrzeba, ale mozna dokupic wiecej.

Gość gość
Nie mialam zadnej z wymienionych przez ciebie rzeczy, moje dziecko zyje i ma sie dobrze, ma juz 6 lat.

Gość gość
Ja polecam AngelCare z kamerką. Tak jak pisała poprzednicza oszczędza dużo czasui nerwów. Szczególnie jak się mieszka w domu. Mam małego czas na oku. Nie muszę się martwić bezdechem, a zdarzyło mi się to parę razy. Warto zainwestować trochę pieniędzy.

Gość gość
Noktowizor przydaje się w nocy, szczególnie jak dziecko nie śpi z Tobą w pokoju. Ja polecam kamerke aventu z kemerką.

Gość gość
Nie miałam żadnych takich urządzeń i nie widzę powodu, aby coś takiego kupować. Koleżanka (pod wpływem opinii w internecie jakie to niby przydatne) kupiła monitor oddechu, to pediatra postukał się w czoło i spytał czy są jakieś wskazania (wcześniak, choroby kardiologiczne czy inne). Dla zdrowego dziecka nie ma potrzeby kupowania takich urządzeń. Jedyne co może się przydać, to niania, ale wyłącznie w przypadku dużego mieszkania czy domu, gdy możemy nie słyszeć płaczu dziecka. Tyle w temacie.

Gość gość
W dużym domu nianie się przydają. Ja korzystam z Aventu, działa mi dobrze na pierwszym jak i na drugim piętrze.