Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

restauracja trójmiasto

Polecane posty

Gość gość

hej, szukam restauracji w trójmieście, tylko naprawdę sprawdzonej z dobrym jedzeniem :) pomozecie?

Gość gość
chodzi o restaurację czy miejsce gdzie mozna zjeść w miarę dobry obiad? Piszę "w miarę dobry" bo restauracyjne żarcie wszędzie jest jednakie, albo mega drogi przerost formy nad treścią albo jedzenie zrobione jak najtaniej po to by klienta skasować jak najwięcej

Gość gość
Dla mnie pod tym względem królują Kaszuby - ( www.dajak.pl ) - tam mam swoją ukochaną agroturystykę i jest właśnie w niej restauracja gdzie jedzenie jeeeest pyyyyyyyyyyyycha

Gość gość
tak, ja mogę polecić www.mariaszek-gdynia.pl zawsze jak jestem w trójmieście to muszę tam zajrzeć :) pyszne dania mają, a jak wiadomo najlepiej nad morzem zjeść rybkę:)

Gość gość
Polecam Restaurację pod Łososiem w Gdańsku- tradycyjna kuchnia, bardzo klimatyczne miejsce. Jest jeszcze wiele innych dobrych restauracji. Polecam zajrzeć na stronę http://pomorskie-prestige.eu/ Tu jest zestawienie najlepszych restauracji w całym regionie :)

Gość gość
mi bardzo smakowało jedzenie w Restauracji Eureka w Gdyni :)

Gość Kataszynka
Wiem, że dobra restauracja w gdańsku to http://www.hotelhanza.pl/restauracja Wiele osób bardzo zachwala to miejsce jako coś, co koniecznie trzeba zobaczyć, będąc w tym pięknym mieście. Myślę, że może się Wam przydać taka wiedza :)

Gość małagonia_
Myślę, że warto zajrzeć do restauracji Szafarnia10. Jest przy Starym Mieście i Marinie Gdańsk. Mają w menu zarówno dania mięsne, jak i oczywiście rybne. Na stronie można śledzić informacje dotyczące koncertów, np. w styczniu w każdy czwartek i piątek są koncert w klimacie jazz, blues. Wstęp na nie jest bezpłatny.

Gość aurelia_
Może Restauracja Grand Cru w Q Hotel Gdańsk? Jest gustownie urządzona w piwniczce, mają spory wybór win. Ciekawe miejsce na romantyczną kolację, spotkanie biznesowe czy uroczystość rodzinną. A do tego jest w samym centrum Starego Miasta.

Gość gość
Często zamawiam catering w plenerze od www.panoramarestauracja.pl To lokal, który przeszedł Kuchenne Rewolucje i uważam, że jakością obsługi klienta dorównuje najlepszym restauracjom w Polsce, a byłem w naprawdę wielu. Menu cateringowe jest bardzo elastyczne, sporo ciekawych i tanich deserów na czele z białą czekoladą. W restauracji kawa zawsze świeżo parzona, więc nawet przed pracą warto zajrzeć, chociaż na deser i kawkę ;) To u mnie też dość częsta procedura.

Gość gość
Często po robocie z kumplami chodzimy na drinki do www.panoramarestauracja.pl Akurat jest najbliżej. Przyznam, że bogaty wybór alkoholi i jest bardzo tanio, jak na lokal wysokiej klasy. Trochę industrialny klimat restauracji, ale to działa tylko na plus. Na dłuższe posiedziska polecam. Nie słychać też rozmów gości siedzących obok, a nie zawsze jest tak fajnie ;)

Gość gość
Próbowałam świetnej białej czekolady w restauracji Panorama. Zaprosił mnie znajomy, który niedaleko pracuje. Restauracja, co ciekawe jest w biurowcu Zieleniaku. To pierwszy plus i pozytywne zaskoczenie. Krem mrożony z białą czekoladą po prostu mistrzostwo świata. Latem idealna pozycja na przerwę, np. przy zwiedzaniu Gdańska. Oryginalne menu, ale bez przesady. Produkty na pewno świeże. Restauracja z głową, a widok powala :)

Gość gość
Smacznie i niebanalnie można zjeść w Panoramie. Niby robią te same dania co inne restauracje ale zawsze podane w taki sposób i z jakąś taką wariacją, że wychodzi coś innego.

Gość gość
W te wakacje znalazłam restaurację www.delmar.gdynia.pl, która znajduje się nad samą plażą w Gdyni. Mają świetne jedzenie w bardzo dobrych cenach, Jeżeli szukacie dobrej restauracji w Trójmieście to polecam wam ich.

Gość gość
Może restauracja Panorama się sprawdzi, ja u nich jestem ostatnio całkiem regularnie, bo albo impreza firmowa, albo z kolei niedawno na chrzcinach chrześniaka tutaj biesiadowaliśmy trochę z rodzinką. Jedzenie mają świeże, smaczne i porcje raczej od serca niż jakieś mikro.

Gość gość
Sprawdzona restauracja z dobrym jedzeniem to jeszcze http://www.restauracjajedyna.pl/oferta/. jemy tu z rodziną od lat. Mam z nią świetne doświadczenia. Robiłam tu także nasze wesele oraz chrzest synka. czesto jak jest potrzeba, to wzywamy catering. Myślę, że się nie zawiedziesz

Gość gość
Mąż mnie zabrał parę tygodni temu na kolację do restauracji Panorama w Zieleniaku. To z okazji 5 rocznicy ślubu – super było, pierwszy raz miałam okazję być u nich i już pomijam jedzenie które było pyszne ale widok z okien na Gdańsk – jak z pocztówki!

Gość gość
Na rybę to najlepiej się wybrać do Zieleniaka, tam na górze jest restauracja Panorama, która nota bene miała jakiś czas temu robioną wizytację z tvnu, bo Magda Gessler u nich rewolucja przeprowadzała. :)

Gość gość
Jak byłem ostatnio w Gdańsku to mnie znajomi zabrali na obiad do Panoramy, to było w jakimś wieżowcu na kilkunastym piętrze gdzieś – super miejsce, można było jedząc kaczkę podziwiać sobie przez okno miasto niemal z lotu ptaka.

Gość gość
Ja też do Panoramy chodzę czasem w niedzielę na obiad z żoną

Gość gość
Bardzo fajną restauracyjkę znajdziemy w Gdańsku na Tuwima 14 - restauracja nazywa się Weranda. W restauracji możemy zjeść bardzo dobre i wykwintne dania obiadowe,mięsne i wegetariańskie, możemy napić się wina jak i dobrego drinka. Jeżeli jesteśmy fanami śledzi to ja polecam śledzika na musie buraczkowo jabłkowym - palce lizać.

Gość gość
Jeżeli już jedziemy do trójmiasta trzeba pomyśleć o dobrym kwaterunku :). Nie wiem jak wy ale ja jestem zdania, że jeżeli chcemy, żeby wyjazd był udany w 100% to powinniśmy mieć wygodną miejscówkę do spania :). Ja jak jestem w Sopocie to zawsze wynajmuję pokoje w www.victus-sopot.pl. Wysoki standard i super lokalizację.

Gość gość
Warto odwiedzić restauracje Weranda na Tuwima 14...Restauracja jest w dobrym punkcie i warto tam wejść i skosztować wybornego kaszotto z grzybami lub wybornego dorsza w puree pietruszkowym z placuszkami z kapusty kiszonej a na deser..... deser marzenie czyli fondant z gorzkiej czekolady z gałką lodów z musem owocowym. Jestem za każdym razem oczarowana i długo nie mogę zapomnieć tych smaków.

Gość gość
Bywam od czasu do czasu w Panoramie i to jedna z tych restauracji, która bardzo mocno skorzystała na Kuchennych Rewolucjach. Zmieniło się właściwie wszystko. Czołówka w mieście teraz moim skromnym zdaniem.

Gość gość
Jak tylko jestem w Trójmieście, a szczególnie w Gdańsku, to zawsze żelaznym punktem jest restauracja StaraStocznia - moim zdaniem najlepsza w całym Trójmieście, a nawet i na wybrzeżu.

Gość gość
W okolicy masz sporo fajnych lokali na imprezę firmową. Ja ostatnio organizowałam imprezę tutaj www.betlejem.eu. I było super. Bardzo fajna właścicielka chętnie mi pomogła w organizacji. Maja tez spory ogród także można się pobawić na zewnątrz jak jest pogoda. Lokal ładny i komfortowy. Jedzenie smaczne i obsługa ok. Polecam

Gość gość
W trójmieście jest jest pełno restauracji z pyszną kuchnia ale niestety mało dobrej klasy hoteli o wyższym standardzie. Ja mam super miejscówkę na wakacje www.victus-sopot.pl i nigdy się nie zawiodłam.

Gość gość
Jeżeli chodzi o restaurację w Trójmieście to polecam restaurację www.werandarestauracja.pl i wiele razy miałam okazję tam bywać i zawsze nas miel zaskoczą.

Gość Darman43
Jeżeli planujecie również organizację ciekawych eventów firmowych to polecam zwrócić uwagę na opcję cateringu od http://banglob.pl/ którzy naprawdę realizują go na najwyższym poziomie zarówno w zakresie jedzenia jak i przygotowania wszystkie. Współpracowaliśmy z nimi pierwszy raz ale jestem przekonany, że nie ostatni bo to zdecydowanie najwyższa klasa.