Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ogladaja sie za mna mlodsi faceci....

Polecane posty

Gość gość
Mój 30latek nie potrzebuje mojego wsparcia ma własną firmę:) wiec twoja teoria właśnie wzięła w łeb

Gość ta od malolatow
i sie wywiazala jakas dyskusja dlaczego mlodsze sa ze starszymi a starsze z mlodszymi,mi sie w mlodszych podoba to ze nie owijaja w bawelne o szczerosc mi chodzi i to nie o taka chamska,oni sa tacy jeszcze nie zmaceni przez zycie,na wszystko patrza pozytywnie.Moglabym wymieniac przyklady tysiacami kiedy jakis starszy facet prawi mi komplementy a ja sobie mysle "co za oblesny facet" i wlasnie to rozni starszych i mlodzych ta szczerosc nie oblesna :-)

Gość gość
mnie podrywal 17 latek i 22latek

Gość MiniAczeeek
Co tu dużo mówić. Jest jak jest i tyle. Albo nic się nie stanie, albo się stanie i będzie co wspominać. Wspomnienia czasami są miłe.. (nawiasem mówiąc). Takie życie :P

Gość gość
a za mna ogladaja sie starsze ale tzw.zdrowizny glownie z dobrym autem i w futerku. zona mowi ze moglbym niezle zarabiac u takiej biorac jeszcze pod uwage moje lozkowe umiejetnosci:)

Gość rocky1990
Dobry wieczór :)

Gość MiniAczeeek
Dziś chyba mej kolezanki nie ma? :(

Gość ta od malolatow
no wczoraj mnie nie bylo bo mialam inne rzeczy na glowie

napisales o wspomnieniach,mam ich wiele...ale napisales to tak jakbys przezyl juz z 40-50 lat i mial co wspominac.Ja sie w zyciu juz wyszalalam a ty jestes w wieku w ktorym zaczynasz swoje szalenstwa,po slubie mysli sie inaczej,na pierwszym miejscu sa inne rzeczy niz to ze sie bedzie mialo co wspominac.

Gość gość
Chodzilo mi o to, ze jest co wspominac co do konkretnej sytuacji ;) jak wrocisz do poczatkow naszych rozmow to tam jest o tym wzmianka ;) i owszem, tyle nie przezylem (ciekawe czy wgl tyle dozyje:D), ale jakies doswiadczenie jest ;)

Gość MiniAczeeek
Ten post wyzej jest moj, zeby nie bylo :D

Gość MiniAczeeek
Musisz tak niesmacznie mówić do mnie? :P już nie śpi ...

Wręcz przeciwnie, chce mi się rozmawiać z Tobą :D Ja Twego imienia również niestety nie znam ;) i też tak łatwo się nie obrażam ;) a z nickiem jest tak, że może właśnie jest odwrotnie ? ;) Michał milo mi ;)

I tu jestes w bledzie :-) prace zaczynam dzis pozniej i pozniej ja skoncze.W miedzy czasie postaram sie wejsc na forum jesli sie uda.Tak wiec zycze milego dnia gdziekolwiek go zaczynasz...w pracy,szkole albo przedszkolu :-)

Hyyym.. tak więc chyba nie uda nam się dziś za dużo znów porozmawiać .. :P również dnia miłego życzę, i mam nadzieję, iż jeszcze sobie tu pogawędzimy :D i uważaj na młodych :D

Gość gość
Mam 43 latka i za mną się też ogladają, jak mi się któryś spodoba to daje mu skosztować swoich wdzieków. Raz się żyje a ja lubię umięśnione mięsko i duże fujarki. Żadne romanse, tylko niegrzeczny seks. Przekrój panów od 50 do 20 lat. Tak paru poniżej 25 lat też było, same przystojniaki więc nie jest żle.

Gość gość
A w czokogrotę też im dajesz?

widocznie nie masz meza jesli posiadasz przekroj panow z przedzialem wiekowym :-)Ja nikogo nie osadzam i mysle ze gdybym byla sama to kto wie jakie przedzialy wiekowe bym posiadala ;-)

Gość gość
Mam kochana męża i to bardzo fajnego. On bardzo lubi jak ja się zabawiam i często robi to ze mną. Nie jest to problem a raczej taki nasz fetysz małżeński. I dlatego też nie ma żadnych romansów, tylko niegrzeczny seks.

Gość ta od malolatow
nareszcie jutro piatek i weekend :-) 2 dni nic nie robienia mnie czeka,zyc nie umierac :-) W zyciu bym sie nie zgodzila na seks z kims obcym majac meza,chociaz nigdy nie wiadomo.Ja nie moge po prostu skrzywdzic kogos kto jest dla mnie dobry i mnie szanuje,gdyby mnie zdradzil pewnie zrobilabym to samo zeby sie zemscic ale kiedy jestem szczesliwa chyba bym nie mogla.Mysle ze sie zdradza jesli czegos brakuje w zwiazku,chociaz moze sie myle.