Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brzyski Design

Meble na wymiar Warszawa

Polecane posty

Szanowni Państwo, Postanowiłem udzielić się społecznie i zacząć zwalczać nieuczciwą konkurencje, która nie ma żadnych zasad moralnych, etycznych wobec Ludzi którzy szukają mebli na wymiar jak i wobec firm które uczciwie chcą prowadzić swoje usługi. Obecnie prawa handlu internetowego są bezlitosne, kupujemy oczami, reklamą i całą zakłamaną otoczką która nas omamia. Przeprowadziłem się do Warszawy z Trójmiasta, moją pasją jest projektowanie mebli na wymiar i ich produkcja. Zanim zacząłem działać na własną rękę pracowałem w ponad 20 firmach w kraju i zagranicą. Widziałem wiele jak i wiele zdobyłem dzięki temu doświadczenia. Może 2 na 10 firm jest godna polecenia, reszta traktuje ludzi jak podmiot do produkcji przedmiotów...jest to żenujące. Od dziś służę pomocą w dziedzinie mebli na wymiar, nie wiesz jak podejść do tego tematu, napisz lub zadzwoń a bezinteresownie pomogę. Serdecznie Pozdrawiam! Tomasz Brzyski Brzyski-Design

Gość gość
Super kuchnie zrobiła mi ekipa Protop z warszawy jestem mega zadowolona z wykonanej przez nich pracy