Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moglibyście łaskawie zdjąć trochę nogę z gazu W TERENIE ZABUDOWANYM?

Polecane posty

Gość gość

Bo zapiěrdalacie i tam nierzadko grubo ponad 70km/h. Tak wam się spieszy na wasz lub czyjś pogrzeb?

Gość gość
laskawie pomyslimy sadzisz ze latwiej rozyeebac sie siedemdziesiatka na miejskiej dwupasmowce czy dwusetka na autostradzie?

Gość gość
nie mam zamiaru zwalniać, spier/dalaj

Gość gość
O, typowy polski kierowca robi takie właśnie dziwne porównania. W TEN SPOSÓB NICZEGO NIE WYPRACUJEMY!

Gość gość
jade codziennie do pracy droga szybkiego ruchu z ograniczeniem na zakrecie do 40 ograniczenie ma sens wylacznie dla tirow z naczepa pod warunkiem ze jada w czasie gololedzi wiec nie tlumacz mi ze przepisy sa zawsze sensowne

Gość gość
Ale z was pieprzeni egoiści. Myślicie tylko i wyłącznie o swoich dupskach. A jak wam dziecko wyskoczy przed maskę to nie będzie miało szans żeby nie zmienić się w miazge

Gość gość
Przyjrzyj się raz jeszcze DOKŁADNIE temu zakrętowi to zrozumiesz dlaczego to ograniczenie do 40 ma sens dla wszystkich. PIESI PIESI PIESI!

Gość gość
przygladam sie codziennie tam pieszy ma prawo znalezc sie wylacznie wtedy jak spadnie z wiaduktu bo innego dojscia nie ma jak mnie wnerwiaja takie gadki...

Gość gość
Wnerwiają cię bo zdaje ci się że wiesz lepiej. A nie wiesz

Gość gość
wnerwiaja mnie bo znam ten teren jak wlasna kiiesen a ty nie masz pojecia o czym mowie ALE WIESZ LEPIEJ

Gość gość
Nie. Myślę że jak ktoś zarządził tam postawić zajébiście wielki znak informujący o ograniczeniu to chyba wiedział co robi

Gość gość
chyba wiedzial bardzo dobrze to ujelas CHYBA zalozenie bylo proste - jadac czterdziestka NIKT sobie krzywdy nie zrobi zapomniano dodac ze osobowka nie zrobi sobie tam krzywdy nawet jadac szescdziesiatka po gololedzi, co osobiscie przepraktykowalam z ciekawosci

Gość gość
Ta najważniejsze żeby SOBIE krzywdy nie zrobić. Polska mentalność

Gość gość
A ja też uważam, że mnóstwo ograniczeń prędkości jest kompletnie pozbawionych sensu. U nas w okolicy też jest taka droga, dwa pasy, zakaz ruchu pieszych i ograniczenie do 50 ;/ noż kur...

Gość gość
Niektóre znaki są bez sensu... 50 km/h tam gdzie spokojnie można jechać 70 czy 80 osobówką... i najlepiej fotoradar albo patrol za krzakami...

Gość gość
I będę zapierdalał, suko.

Gość gość
Nie. Nie zdjemiemy. A ty nie blokuj ulic jezdzac 40km/h, pewnie jeszcze szybkim pasem i z kamerka na przedniej szybie, aby nagrywac "drogowych bandytów" hahaha