Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do kobiet niepracujących

Polecane posty

Gość gość

czy Wy się nie nudzicie w domu ?!! Pytam, bo zostałam zmuszona przez szefa do wzięcia tygodniowego urlopu, i po dwóch dniach mam serdecznie dość! owszem wyspałam się, ale co tu robić, kiedy wszyscy są w pracy ? posprzątałam , uprałam , ugotowałam, poczytałam , obejrzałam film i straszna nuda. o 17 wrócił narzeczony zmęczony zjadł obiad , trochę pogadaliśmy , poszłam do koleżanki która też była zmęczona po pracy i gotowała obiad, nie chciałam zawadzać więc szybko się zmyłam... nuda nuda nuda

Gość gość
Ja jestem w pracy 24h na dobe i pragne odpoczynku chociaz pare godzin

Gość gość
no jesli sie nie ma dzieci to faktycznie mozna sie zanudzic na smierc. jak sa maluchy to kazda chwila nic nierobienia jest na wage zlota.

Gość gość
oczywiście nie pytam mam maluchów bo przy nich to wiadomo,że jest dużo roboty ;)

Gość gość
zrob sobie sweterek na drutach :D

Gość gość
naprawdę "podziwiam" ludzi dla których nudna jest ich własna osobowość :D

Gość gość
ja gram w dragon age :classic_cool: jeżeli autorko twoje całe życie to robota to się nie dziw że bez niej nie umiesz się odnaleźć

Gość gość
jak nie mialam dzieci to siadalo mi na czapke:) chodzilam po domu i szukalam co by tu wyprac, tanczylam przed lustrem ze sluchawkami na uszach, !tylam! zajmowalam rece jedzeniem, ekperymentowalam w kuchni oj naprawde sie nudzialam

Gość smuutnaamao
ja nie pracuję ,szukam pracy od daaaawna...wysyłam po kilkanascie Cv dziennie....raz w miesiacu moze mam rozmowę kwalifikacyjną gdzie gadają ze oddzwonią,a nie dzwonią:(( jestem zdesperowana brakiem pracy,naprawdę chyba moglabym juz pracowac byle gdzie,tymabrdziej że mieszkam sama,nie mam sie nawet do kogo odezwać...kazdy dzien jest tak samo beznadziejny... nie chce mi sie ani ogladac tv,ani nawet sprzątać...

Gość gość
haha nie cale moje życie to praca ale mogę sobie pogadać wtedy z koleżankami, z narzeczonym pracujemy w jednej firmie i widzimy się na przerwach , mam wtedy kontakt z ludźmi , a teraz tylko z telewizorem;)

Gość gość
współczuję Ci takiej sytuacji na dłuższą metę ,ale nie poddawaj się! rozumiem Cię bo mi przez te dwa dni smutno bo nie ma z kim pogadać.