Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja nie pijam kawy

jutro jadę z córką do kliniki

Polecane posty

Gość gość
ja spalam na krzesle - 17 dni!! najwazniejsze, ze moglam byc z synem!

Gość gość
na karimacie przy łóżku dziecka

Gość gość
do jakiego miasta jedziesz? kojarzę coś żę rodzice mogą być 24h z dziecmi do 6 roku zycia . zalezy pewnie od szpitala i personelu tzn od pielęgniarek czy cię wygonią na noc czy nie ,zawsze możesz spac w łóżku z dzieckiem ,albo na krzesełku ,ewentualnie na niektórych oddziałach dają materace albo można swój zabrać ,albo takie rozkładane krzesło ogrodowe , ewentualnie karimata i spiwór.... chyba już wszystko przerabiałam w szpitalach byłam z moim synkiem juz ponad 15 razy w ciągu 2 lat...

jak mój synek miał 1,5roku i 3 latka byłam z nim w szpitalu spałam na kalimacie jak byłam z córką jak miała 4 lata to spałam z nią bo miała normalne łóżko ale pytam jak to wyglada w klinice?

Gość gość
Dlaczego chcesz się zabic ?

Gość gość
Ja z moją nerwicą nie zniosłabym nawet świadomości tego że będę musiała spać na krześle. Po godzinie wyszłabym do dyżurki i po kolei mordowała pielęgniarki. Niestety nic by mi nie zrobili bo niepoczytalna bym była po godzinie spania na krześle:P

Gość gość
Byłam dwa razy z dzieckiem w szpitalu i raz dostałam odpłatnie za małe łóżko(spałam dwie noce) drugi raz dostałam łóżko polowe spałam 3 noce.

Gość gość
Do 3 dych biorą na noc! żarcia nie dają pozostają kebaby w budce pod szpitalem lub bufet jeśli istnieje...

Gość gość
to zależy w jakim szpitalu ,kliniczny czy nie co to za różnica , chodzi tylko jakie mają zasady na oddziale ,coś dziwne to wszystko , guzy wycinają na laryngologii a nie na chirurgii? moj starszy syn 5 lat na laryngologi był 3 dni tez miał wycinany....ale migdał i mogłam spac z nim w łóżku z młodszym synem to inne historie ale spała z nim również w tym małym metalowym łóżeczku to była chirurgia i wszyscy przymykali na to oko

żarcie jest mało ważne ale to spanie na podłodze jest takie upokarzające bo wiadomo że nie będę miała ze sb 5 kołder żeby było mi wygodnie tylko raptem jeden koc...już mogli by coś wymyślić jakieś szuflady łóżkowe pod łóżkiem dziecka czy coś...

Gość gość
jasne, moze jeszcze lozem z baldachimem. szpitale wola przeznaczac pieniadze na ratowanie zdrowia i utrzymanie szpitala.

Gość gość
szpitale są niedofinansowane przez państwo które wyciąga od nas na to pieniądze i lądują one w kieszeni rządzących partii!

Gość gość
Wymagasz od szpitali ale nie wymagasz od polityków a to ich wina jest. Byłej minister a obecnej premier Ewie Kopacz -dziękuj!

Gość gość
ja tez place a na rezonans ktory musial byc wykanany juz musialam zaplacic sama bo na fundzusz musialabym czekac 4 miesiace.:O

Gość gość
A ja też miałam czekać 7 miesięcy na badania których łączny koszt przekroczy 3000zł a niewykluczone że tomograf mi dojdzie i koszty się zwiększą. Poszłam ubezpieczyłam się i wszystko mi zrobia od ręki w przyszłym tygodniu Nie będę mówiła ile zaoszczędzę bo mi tutaj nikt nie uwierzy. A też składki na NFZ płacę.

Gość gość
szkoda ze się nie dowiedzialas czy jest miejsce dla matki i ewentualnie co zabrac,materac,karimate.... nie myśl teraz o sobie tylko o dziecku to dla jego dobra tam idziesz , w końcu rezonans ile może trwać dobę tam będziecie?

Gość gość
boze, dziecko powaznie chore a ta mysli czy bedzie miala lozko do spania

Gość gość
Czasami lepiej w prywatnej klinice się leczyć Ubezpieczyć porządnie wyleczyć zerwac umowę i zapłacić karę Wyjdzie taniej niż za leczenie. Taki Narodowy Fundusz Zdroowia powinien swój kapitał pomnażać i pewnie to robi ale my i tak nigdy z tego nie skorzystamy bo to mafia jest!

dziecko owszem chore ale nie stać mnie na hotel więc martwię się i o sb bo mogę zabrać ze sb cienki kocyk bo na taksówki mnie nie stać więc wezmę tylko ze sb dwie małe torby czyli położe się na gołej podłodzę??

Gość gość
to bedziesz spac z dzieckiem ,ile tam bedziesz