Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tak bardzo chciałem kochać i być kochanym, że doznałem tylko samych krzywd i ...

Polecane posty

Gość gość

pozostaje mi się tylko z rozpaczy zabić bo już nie ma miejsca dla mnie na tym świecie

Gość gość
a ja chcialem gwiazdki z nieba i tez mnie nikt nie sciagnal... sadzisz ze powinienem sobie strzelic w leb z tego powodu?

Idioci chcą miłości od ludzi. Ludzi to ja wysyłam do gazu bo mnie kocha sama siła stwórcza!

Gość gość
nie wiem co ty powinieneś wiem co ja zrobie

Gość gość
ja tez wiem: przeczytasz dzisiejszego demota podpisanego thomas alva edison na poczatek :classic_cool:

Gość gość
syn fubu uwazasz sie za Waltera czy co ?

Gość niebo w różowym kolorze
Autorze, rozchmurz się :) szkoda sobie palnąć w łeb jeśli nie wiesz czy jutro nie spotkałbyś szczęścia gdzieś na drodze. Powiem tak, mam tę samą bolączkę tylko może jako kobieta inaczej na nią patrzę.

Gość gość
prawdziwa milosc to ta ,ktora wyraza syn fubu.

Gość gość
pfff, moje serducho też z dziurami, jak ser Szwajcarski :) nie zabijaj się nie warto, chodź, ja Cię przygarnę :)

Gość gość
a co ja naiwny jakiś jestem? codziennie mógłbym tego słuchać, że jutro coś może się stać ale się nie stanie bo nie ma dla mnie miłości na tym świecie

Gość gość
a jak nie będę miał na tyle odwagi by się zabić to będę pił codziennie bo tylko to mi pozostało

Jeśli chcesz normalnie pogadać a nie tylko się użalać nad sobą to napisz mi maila. I nie zastanawiaj się czemu - po prostu. Napisz :) rozowykawaleknieba@gmail.com

Gość gość
ktoś Cię niedługo pokocha ,bądz w formie

Gość gość
nie wierzę już od dawna w miłość, nie chce mi się bo to wszystko ułuda jest

Gość gość
może nie szukasz wszędzie... rozpatrz każdą szansę. nawet tego maila powyżej. Może ktoś się czuje jak ty. napisaleś ? Czasami nawet pogadać nie na forum jest fajnie.

Gość gość
napisałem ale i tak z tego nic nie będzie

;) nie napisał, tak myślałam że nie napisze, wygląda na kolejnego użalacza... test prosty - można zaznaczyć kratkę z napisem - zrobię temat z nudów bo nic mi się nie chce a jak napiszę że się zabiję to mi będą chcieli pomagać i będą pisali miłe rzeczy :P gościu z pytaniem czy napisał - nie - nie napisał XD

Gość gość
napisałem, już nie kłam, po prostu zbierasz maile i wykorzystujesz je do niewiadomo czego

Ja kiedyś podałem maila że pomogę na takich stronach gdzie wielu ludzi chciało się zabić i dwie dziewczyny później do mnie pisały to im doradzałem żeby się zabiły, że to i tak bez sensu, w ogóle różne takie rzeczy po których odechciewa się wierzyć w sens życia i okazywało się że jednak przechodziły im próby samobójstwa, wniosek jest prosty - prawdziwy samobójca nigdy się nikogo nie radzi o pomoc i uwagę.

Gość gość
zobacz sobie w spamie skoro masz gmaila

Gość gość
a ja bym chciala, zeby taki jeden mnie pokochał

Gość gość
hmmm.... co z tego, ze ja bym chciała no co z tego....

Gość gość
ja jestem indywidualistą, większość rzeczy robię sam, nigdy się nikogo o nic nie proszę, jak coś wymaga dwóch osób do zrobienia to będę siedział i myślał pół dnia jak to zrobić samemu ale nigdy nikogo się nie będę prosił, o uczucia też nie mam zamiaru się prosić, jak ktoś nie chce to nie, droga wolna, dam sobie radę albo i nie, tak samo z tym, żeby się zabić, też nikt nie będzie wiedział czy to będzie samobójstwo czy wypadek albo napaść, mam tyle pomysłów, tylko boję się tego, że może mi się nie udać i tyle