Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy macie czasem tak, ze ze zmęczenia się nie myjecie?

Polecane posty

Gość gość
Zorganizowanie podmycia i ścieranie makijażu trwa dłużej niż wskoczenie pod prysznic. Owszem, bywało że szłam spać bez mycia, to było w gościnie, kiedy nie było warunków do mycia lub byłoby to zbyt kłopotliwe dla mnie lub gospodarzy. W domu zawsze się myję, nawet jak jestem wykończona to po szybkim prysznicu od razu lepiej się czuję.

Gość gość
ja lubie wieczorem się wyprysznicować i czyściutka do świeżej pościeli pachnącej mmm uwielbiam to - rano już tylko drobne zabiegi higieniczne - natomiast mój facet w nocy się poci, jak czasem dotknę go pod koszulką na plecach w nocy to skóra nie jest taka sucha i gładka tylko hym no nie mokra ale czuć że nie jest świeża więc on się kąpie zawsze rano a wieczorem zależy jak się czuje, Ja potrafie się rano wykąpać i wieczorem coś mnie zaswędzi i mam obsesje... i będę się czuć fatalnie puki sie nie wykąpie.

Gość gość
Nic co ludzkie nie jest mi obce.

Gość malwina nowowowowowowowo
jestem kobieta , 32 lata I wieczorem nigdy sie nie myje. W sumie po co? rano za to sie myje, używam dezodorantu i jest ok. włosy mam za ramiona, myje je 2 razy w tygodniu. zaraz po umyciu nosze rozpuszczone, jak sie podtłuszczą to w kucyku. mycie ranne miałam na myśli mycie: twarzy, pod pachami, (wiadomo gdzie), i stopy. Kąpie się/biorę prysznic całego ciała raz na 3tyg/miesiąc.. nie widze potrzeby zeby czesciej skoro te czesci ciała które myje na bierzaco sa czyste