Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

firma ogrodnicza, projekt ogrodu

Polecane posty

Gość gość

kto z was ma ogród i może polecić firmę która projektuje ogrody, oczka wodne, fontanny itp? Szukam już teraz firmy chciałbym na wiosnę mieć ładny ogród.

Gość gość
firma http://www.phu-adviser.pl/ zajmuje się takimi rzeczami. W wakacje projektowali mi ogród. Oni znają się również na systemach nawadniania terenów zielonych, zajmują się budową oczek wodnych, cieków, fontann itp. Solidna firma.

Gość gość
polecam firme nefelit na terenie warszawy i nie tylko!

Gość gość
zajrzyj do www.wogrodzie.pl maja naprawde duzo fajnych pomyslow i projektow i pewnie sie dogadacie :)

A ja proponuję ci dogadać się z jakimś architektem , który sporządzi dorywczo projekt. Są o wiele niższe koszty i nie wiążesz się z żadną firmą, choćby w zakresie zakupu u nich roślin i innych dodatków do ogrodu. Masz projekt i wolny wybór. Nie wsadzą ci tego co aktualnie mają tylko kupisz to co chcesz.

Gość Aldonaax
W okolicy Wrocławia jest http://trawarica.pl Robią piękne rzeczy, co widziałam u moich znajomych w nowo wybudowanym domku. W sumie chyba warto wynająć taką firmę widząc efekty jej pracy :-)

Gość gość
Ja swoj ogrod projektowalam dzieki firmie www.wogrodzie.pl swietna firma, szczegolnie, ze kazdy projekt robia pod indywidualne wytyczne klienta

Gość gość
Ja polecam firmę zrobimy wszystko. Od kilku lat zajmują się moim ogrodem i nie mam żadnych zastrzeżeń

Gość Skrywa88
Firma Joyline zajmuje się ogrodami, ja wprawdzie korzystałam głównie z ich oferty brukarstwa, ale mają kilka stron, każda bezpośrednio pod usługę która wykonują np. koszenie, projektowanie ogrodu itd itd. Znam tylko tę stronę wiec wysyłam. http://joyline-brukarstwo.pl/

Gość gość
Mój ogród projektowało Centrum Ogrodnicze Ogród Dom z Niepołomic blisko Krakowa www.ogrod-dom.pl. Jestem ogólnie bardzo zadowolona bo zadbali o każdy szczegół. Wybrali mi między innymi piękne rośliny które tworzą kompozycję jak z obrazka. Do tego oprócz oświetlenia czy nawodnienia pomogli w wyborze altany i mebli więc miałam wszystko zrobione naprawdę w całości. Do tego przy współpracy bardzo podobało mi się to że uważnie mnie słuchali i bardzo rzetelnie wszystko konsultowali.

Ja miałem przyjemność współpracy z firmą zakładającą zbiorniki wodne, fontanny itp. Ogrody też robią... ręki nie dam sobie obciąć ale ja z nich bylem zadowolony. Zerknij sobie tutaj www.ogrody-wodne.pl może akurat Tobie podpasują.

Zdecydowanie polecam akademiazieleni.pl, przygotowali projekt zgodnie z moim zamysłem, dobra komunikacja i solidna robota! :)