Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stracilam juz nadzieje

Polecane posty

Gość gość

na normalne zycie zwiazek zdrowie wszystko mi sie posypalo;( w tym roku 30 urodziny i juz nie widze nic przed soba, zadnych marzen nie mam, boje sie przyszlosci, boje się jutra, bedzie przeciez juz tylko gorzej, wszystko co dobre już dawno za mna;(

Gość gość
Racja. :D Teraz kup sobie babcine ciuszki, zarezerwuj miejsce na cmentarzu i zacznij odkładać na trumnę klasy S ;)

Gość gość
ja 28, -zero roboty i zero perspektyw na coś więcej niż 1200-1500 zł, a co za tym idzie chyba nigdy nie pójdę na swoje ... -związek się rozpad jakiś czas temu, czuje też, że chyba nikt nigdy tak naprawdę mnie nie kochał, dlatego również przestałam wierzyć w miłość, +na plus to tylko moje zdrowie póki co

Gość gość
ja mam na tyle przerabane,że choruje na toczeń, co mnie powoli i sukcesywnie wyniszcza, dzieci miec nie moge, ktory zechce taka:/

Gość gość
ja 34 - rozpadł mi sie zwiazek - nigdy nie byłam mężatką i matką -praca za 1500 zł -mieszkanie z rodzicami +póki co zdrowie ok, chociaz leczę się na nerwice i stany depresyjne szkoda słów

Gość Loralora
A ja nabawilam się jeszcze w liceum nerwicy lękowo-depresyjnej i za pare lat stuknie mi 40 ka.Który by chciał coś takiego? Dobrze ,ze przynajmniej prace mam dobrą,ustawiona w miarę jak mówią .Tak,ze ludzie nie narzekajcie.Inni maja gorzej.

Gość Loralora
A właśnie,zapomnialam dodać,związek mi się tez rozpadł,jak koleżance powyzej .I co?

Gość gość
to znowu ja 34 Wiecie co to ze zwiazek sie rozpada to nic bo poznac faceta to żadna sztuka. Mnie najbardziej dobija to ze nie mam dziecka i nie moge sie usamodzielnic i mieszkać samodzielnie.

Gość gość
loralora w sensie ze ty masz gorzej niz ta dziewczyna chora na toczen? cos mi sie nie wydaje:o

Gość gość
zadnej,zadnej nadziei w tak mlodym wieku widze, że bedzie juz tylko gorzej wiem to życie to koszmar, dobrze chociaz,że nie bede miała dzieci i nie sprowadze na ten swiat kolejnych niepotrzenych istnien

Gość Loralora
Toczeń,nie,trudna sprawa.Ale nerwica tez nie jest różowa.Kto ja ma wie co pisze. Co do faceta,to właśnie trudno kogoś juz poznać.Dzieci mieć to Nie problem,chociaż mój czas tez juz niedługo się skończy.Ale jeszcze. Bym zdążyła.Gorzej z odpowiedzialnym partnerem.

Gość gość
To weź coś zrób ze swoim życiem, jest tyle możliwości tylko odwagi Ci brak.

Gość gość
jakbym byla zdrowa urodzilabym dziecko i wychowywala je samotnie, jesli wasz czas sie konczy na macierzynstwo i chcecie tego dziecka i wiecie, ze pozniej nie bedzie tej mozliwosci to lepiej miec to dziecko, zawsze jest po co i dla kogo żyć.

Gość gość
ale jak mamy to dziecko zrobić, same sobie?????myśl troszkę...

Gość gość
a u mnie życie zacz eło sie po trzydziestce:D poznałam meza, dostałam fajną pracę i powiem tak że to co najlepsze jest jeszcze przedemną :DDD

Gość Loralora
To właśnie pisze,ze tego dziecka nie ma z kim zrobić.Można oczywiście spotkać się z jakimś z portalu randkowego i po sprawie,ale ja tak nie chce.To wole wogole.A z reszta co to zanpostawa zrobić sobie dziecko,żeby nie byc na starość samej.Albo żeby mieć dla kogo zyc.Ja żyje sama dla siebie.Owszem,chce mieć rodzine,męża,dzieci,ale teraz,a nie żeby na starość nie byc samej.To sobie kota mogę wziąć na emeryturze ze schroniska.

Gość gość
jakie możliwosci? nie ma zadnych

Gość gość
ty pomysl jak dziecko mozna samej zrobic umowic sie na randke z seksem włącznie isc do banku spermy rozne sa mozliwosci, zwlaszcza dla kobiety dojrzalej, ktora wie,że pozniej juz nie bedzie szans na dziecko!

Gość Loralora
Ija tez po 30 mam kilka fajnych rzeczy.Mam lepsza prace,więcej zarabiam,własne mieszkanie,robię co chce i kiedy chce,jezdze na wakacje w ciekawe miejsca,tylko do związków jak widać nie mam reki i ta nieszczęsa nerwica mnie męczy :/ Rodziny tylko nie zdołałam założyć,albo chociaż związać się z facetem.To jest moja porazka.

Gość gość
Nie no bez przesady nie jestem totalna desperatką zeby umawiac sie na seks zeby zajść w ciąże:-( Kobieto ja chce miec NORMALNA rodzinę i fajnego męża i tego szukam a nie przypadkowego dawcy spermy:-( Tak to ja nie chce zyc

Gość gość
Loralora No to i tak masz super bo ja mam kiepską pracę i mieszkam w domu rodzinnym:-( To dopiero mnie dobija

Gość ghz
Hej Autorki Za pomoc przy dzieciach i w domu daje na okres zimowy dach bad głową,wyżywienie itp,miła rodzinna atmosferę i jak trzeba bilet samolotowy.mieszkamy w Anglii.możesz zacząć lepszy start:)

Gość gość
piszcie skad jestescie:)

Gość gość
czy to wazne skad jestesmy? po co te dane?:o

Gość gość
Jeszcze nie mam 34;) nie wiem o kim myślisz,tu chyba dużo trzydziestolatek;)

Gość gość
loralora tak to ja 34-latka

Gość gość
po to by sie spotkac, poszukac faceta bo np. jak kots z wawy to np. mam kuzyna itd..