Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stracilam juz nadzieje

Polecane posty

Gość gość
Pytam się czy ktoś chce wyjechać do anglii ? Skoro narzekacie,mogę pomoc a ktoś mi pomoże,bo siedze z dzieciakami cały dzień sama.

Gość gość
loralora A powiedz mi jak w takim razie odniosłas taki sukces w sferze zawodowej skoro masz nerwicę? powiem ci szczerze że mi ta nerwica uniemozliwia osiągnięcie czegokolwiek:-( Boje sie zmian wiec boję się szukać innej pracy, i koło sie zamyka, bo jak jej nie znajde to nigdy się nie usamodzielnie:-( I teraz wyobrazam sobie ze poznaje faceta , mam 34 lata i mówię " mieszkam z rodzicami". Niezły obciach:-) I jeszcze mam do ciebie jedno pytanie, czy chodzisz na psychoterapię bo ja rozważam ale zstanawiam sie czy to cos pomaga w tej chorobie?

Gość gość
sory ale w taka pomoc to ja nie wierze bezinteresowna:o teraz to po mordzie za darmo na ulicy sie nie dostanie, wszystko jest wyrachowane, kuzyna taaaaaaaa

Gość gość
My nie szukamy tu pracy za 5 funtów\h w Anglii u ciebie w ciepłym domku a chcemy miec lepsze życie rozumiesz? Nie po to się kształciłam zeby pracowac jako nianka i sprzątaczka

Gość Loralora
34 latka,widzisz,to mamy trochę naczej.Dla mnie praca,zarobki nie sa problemem,z reszta juz dawno mieszkam na swoim.Mnie męczy to,ze nie zdołalam zbudować rodziny albo zwiazku,i jeszcze te moje zaburzenia nerwicowe,niech je szlag trafi :/ Ale staram się bardzo juz tym nie martwić,bo każdy cos tam ma co go trapi,a wiele osob ma jeszcze gorzej,wieec u mnie jeszcze nie tak źle.

Gość gość
Ja szukam jakiejś kobiety do pomocy w domu ,sprzątanie itp i pomocy przy dzieciach, w zamian dach nad głową,wyżywienie ... Moge kupić bilet jak kogoś nie stać,

Gość gość
Loralola To skad bierze się u Ciebie problem ze znalezieniem pratnera? jestes samodzielna, masz swoje mieszkanie wiec idealna kandydatka na zonę:-) Próbowałaś zarejestrowac się na portalu randkowym?

Gość gość
"Ja szukam jakiejś kobiety do pomocy w domu ,sprzątanie itp i pomocy przy dzieciach, w zamian dach nad głową,wyżywienie ... Moge kupić bilet jak kogoś nie stać, " ha ha ha, to szukaj sobie naiwnych dalej🖐️

Gość gość
"Ja szukam jakiejś kobiety do pomocy w domu ,sprzątanie itp i pomocy przy dzieciach, w zamian dach nad głową,wyżywienie ... Moge kupić bilet jak kogoś nie stać, " A gdzie zapłata za wykonana pracę? Czasy niewolnictwa za miske ryżu sie dawno skończyły:-D co za idiotka:-D

Gość gość
Naiwnych... Pierwszy rszczęście się dze.. Czemy dalej jak dopiero zaczelam szukac A z reszta tu zla energie wyczuwam. Myslcie pozytywnie to szczescie się do was uśmiech nie....

Gość gość
Sorry bo mi mały płacze 100 funtów na tydzień.

Gość gość
pozytywne myslenie jak udowodniono nic nie daje i nawet szkodzi czasami, zreszta jak myslec pozytywnie kiedy wciaz pod gorke, kiedy wiatr w oczy, kłody pod nogi przy kazdej probie zmiany na lepsze;(

Gość gość
"Naiwnych... Pierwszy rszczęście się dze.. Czemy dalej jak dopiero zaczelam szukac A z reszta tu zla energie wyczuwam. Myslcie pozytywnie to szczescie się do was uśmiech nie.... " Ty za to myślisz zbyt pozytywnie skoro myslisz ze znajdziesz kogoś do pracy za miske ryżu:-D

Gość gość
100 funtów na tydzień? ha ha ha Nie stać Cie na służbę kochanie🖐️

Gość gość
Ale się czepiacie, czy ja napisala,m ze za miche ryżu;) Tez kiedys bylam w zlej sytuacji i nie widzialam szans na zycie,zostalam oszukana przez najblizszych,wiem co to znaczy ,,w podartych butach zebrac o chleb,, Badzcie dobre a nie zle . To co wysylasz,wraca do Ciebie:) Powodzenia

Gość Loralora
34 latka tak,Chodze na terapie. Nerwica nie przeszkadza mi w pracy,nawet bardzo dobrze sobie radze. Nerwica jak myślę przeszkadza mi w relacjach z facetami. Upokarzające by zresztą było nowo poznanemu partnerowi powiedzieć:mam nerwice,ze stresu nie mogę jeść,niedobrze mi,mam napady lęku,de realizację,uczucie duszności i odrętwienia dłoni.Upokarzajace jest tak się odkryć.Pomyśli:nienormwlnwa jakas i mnie zostawi. Ale obcym ludziom,czy tym na których mi tak bardzo nie zalezy przyznaje się bez problemu.Dziwne to dla Mnie. Portale randkowe-bylam i się wypisalam.Duzoby opowiadać. Ale inni maja gorzej,raka,mężów pijaków albo komornika na głowie. Dobra lece ,później wejde,bo ciekawie się robi.

Gość gość
o pozytywnym myslenie mowia najczesciej osoby, ktorym sie w zyciu udalo ktore maja dobra prace, meza, zdrowe i ladne dzieci, maja dom z ogrodem oraz zdrowie

Gość gość
Wredne,aroganckie,cwane prostaczki maja a życie sobie tak dobrze wam tak hahaha Odwagi nie macie,jedyna odwaga to ta na necie haha

Gość gość
Gość z 14.10trafil .jeżeli chodzi o mnie

Gość gość
loralora Też mam problem żeby sie przyznac do leczenia, szczerze mówiąc nawet rodzina o tym nie wie. Czy ta terapia cos daje? Ja mam głownie niskie poczucie własnej wartosci i lęk przed zmianami,plus stany depresyjne. Gdyby ktoś odbudował we mnie poczucie własnej wartosci to może poszłabym o krok do przodu. Sama tego nie potrafię:-( Ale taka psychoterapia pomaga?Jakie jest Twoje zdanie? Portale randkowe powinnas mimo wszytsko odwiedzać moim zdaniem, sama jak i wiele moich znajomych w ten sposób znajdowało partnera. Nie ma się co zrażać po jakiś tam niepowodzeniach.

Gość Loralora
Jeszcze na chwilę: nie mam teraz serca do portali rand.Z reszta szukanie na razie sobie trochce odpuscilam.Będzie co będzie. Powiedzmy,ze daje sobie odpocząć. Tak terapia pomaga,ale jesypt ciezko,trzeba chcieć i dużo pracy wlozyc,terapeuta nic za ciebie nie zrobi.sama musisz.