Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet i jego dziwne zachowania..

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumiem sytuacji, o co mu chodzi? dwa dni temu zadzwonił z zapytaniem czy zobaczymy się tego samego dnia wieczorem, ale coś mi wypadło wiec odmówiłam, w miedzy czasie okazało się że jednak możemy się zobaczyć . Zadzwoniłam, on odebrał poirytowany i gdy zapytałam czy przychodzi po mnie odpowiedział : mów szybko czy przychodzić po ciebie czy nie, bo nie wiem co robić, czy iść do domu czy zachodzić do ciebie i gdy tylko wypowiedział te słowa usłyszałam śmiech jakiejś kobiety, okazało się ze wraca z koleżanką z pracy do domu. Wkurzyłam się bo co to ma być? przy ludziach odzywa się do mnie w taki sposób? On nie widzi w swoim zachowaniu nic niestosownego...

Gość gość
Wiem, że temat dosyć głupi..ale już mnie te jego zachowania męczą, nie pierwszy raz zachowuje się w ten sposób..rozmawiałam z nim nie raz, ale jak grochem o ścianę..

Gość gość
Jego poirytowanie może oznaczać niechęć rozmawiania przy kims z Toba. Jak dla mnie podejrzany typek.

Gość gość
Skoro już kilka razy z nim o tym rozmawialas a on dalej ma to gdzies to nadal nie czaisz, że pozostalo albo to tolerowac albo go zostawic? Cudu oczekujesz? Ma gdzies Twoje prosby.

Gość gość
doszłam do tych samych wniosków ... ;/ jak jesteśmy sami, zawsze jest miło i sympatycznie, ale to już któryś raz kiedy przy znajomym z pracy rozmawia ze mną w taki sposób.. raz doszło do sytuacji, kiedy kolega jego zażartował w chamski sposób ze mnie , na jego nieszczęście przeczytałam tą wiadomość i odpisałam ze swojego nr i to mój facet odpowiedział tamtemu, że ja się na żartach nie znam i ze przemyślę to to dojdę do wniosku że źle zrobiłam. Teraz ta sytuacja. Już nie wiem o co jemu chodzi..

Gość gość
o co jemu chodzi? zastanow się lepiej o co tobie chodzi, facet cie srednio szanuje, stroi sobbie z ciebie zarty przy znajomych wystawiajac cie na posmiewisko a ty nadal z nim jestes

Gość gość
aż tak kiepsko to wygląda? czyli faktycznie coś jest na rzeczy..a miałam nadzieję że zwyczajnie przesadzam..

Gość gość
no niestety nie wyglada to zbyt dobrze, ale sprobuj porozmawiac z nim, moze mial zly dzien i dlatego tak zareagowal mnie w pracy czesto potrafia tak wk*wic ze chodze podenerwowana pol wieczoru