Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy moge byc w ciąży ?

Polecane posty

Gość gość

Ostatni @ miałam 26 października zazwyczaj mam regularne cykle 32 dni. Dwa dni temu skończyłam brac antybiotyk ospen1000 dzis tobilam test i negat. Jak myslicie robić Sobie nadzieje czy po prostu czekac na @ . Dodam że mam nabrzmiałe piersi ale nie bola.

Gość gość
26 września znaczy się

Gość gość
a przelewa Ci się w brzuchu i czujesz ucisk??

Gość gość
Mam ucisk ale w odbycie bo mam zatwardzenie.Myślicie,że zatwardzenie to objaw ciąży?

Gość gość
Czuje ucisk i kuje Mnie jakby po lewo. No przelewa mi sie w brzuchu a czy to objaw jakis moze byc ?. Asia

Gość gość
Następna zamiast kupić test szuka wróżki na necie, za śluzowane, zatwardzone, opuchnięte itd, GINEKOLOG- TEST CIĄŻOWY MOŻE CO ??? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
To na pewno sraczka!! Nie ciąża!!

Gość gość
Znalazlam sie starozytna co jak zaszla neta nie bylo uu nawet czytac nie umisz wyraznia napisalam ze test robilam

Gość gość
"umisz" Co to za słowo ?? Jeśli test wykazał brak ciąży po terminie spodziewanej miesiączki, to raczej na pewno nie ciąża, bardzo nielicznym dziewczyną test nie wykazał istniejącej ciąży. Myśle że jak miesiączka nie nadejdzie to należy albo zrobić badanie BetaHCG albo skontaktować się z ginekologiem. Stawiałabym na rozregulowany cykl antybiotykiem.