Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pojemniki metalowe

Polecane posty

Gość gość

szukam dość sporych rozmiarów pojemników metalowych, wiecie,gdzie można zamówić coś takiego? allegro przeszukane i raczej nie znalazłam takich o jakie mi chodzi ;/

Gość gość
Jeżeli zależy Ci na metalowych pojemnikach to jak najbardziej mogę polecić http://www.pojemnik.net.pl/oferta mają szeroką ofertę związaną z tym produktem, więc z pewnością znajdziesz coś dla siebie.

Gość gość
A ja planuję rozwiązać współpracę z biurem http://avalis.pl Mają bardzo dobre opinie wśród wszystkich klientów (znajomych, z innych firm itp.), z którymi rozmawiałam.

Gość gość
w internecie teraz sporo takich firm, nie to co kiedyś, teraz wybór macie duzy

Gość gość
Dobrej jakości kosze metalowe znajdziecie w Palbox spod Kalisza. Mają pojemniki blaszane, kosze siatkowe, nadstawki paletowe i produkty nietypowe. To dobry producent pojemników techniczno-magazynowych, warto wziąć ich pod uwagę.

Gość matteusz

Po dobrej jakości pojemniki skierujcie się do Spójni z Kolonii Poczesnej niedaleko Częstochowy. Pojemniki – pełne i siatkowane - produkują o różnych parametrach technicznych, wymiarach i kolorach, są też w stanie wyprodukować pojemniki pod konkretne zamówienie klienta. Mają też w ofercie palety metalowe czy wózki transportowe. Cenowo wychodzi to bardzo w porządku.

Gość Kora

Uznanym producentem pojemników siatkowych metalowych jest firma www.rs-gitterbox.pl/pl/. Oferują także usługę wynajmu pojemników na bardzo korzystnych warunkach. Warto do nich zajrzeć. 

Gość Bartłomiej

Nie, tylko nie matelowe pojemniki. Najlepsze są z polipropylenu. A takie oferuje w niezłej cenie i w różnych warinatach i kolorach firma q-Box. Mają oferę internetową i nawet transport jest dobrze zorganizowany