Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania17lat

Skąd wziąć kasę na studia????

Polecane posty

Gość ania17lat

Hej, za rok mam maturę, marzę o studiach w Wielkiej Brytanii, ale nie mam na nie kasy :( Wiecie, czy trudno się dostać i skąd wziąć kasę?

Gość żaczka12
Siema, zagraniczne studia są dość drogie, ale warto postarać się, żeby ktoś się do nich dołożył :P Słyszałam o programie Adamed SmartUp, gdzie można wygrać stypendium , można się już rejestrować https://adamedsmartup.pl/o-programie Spróbuj, nic nie tracisz, a zyskać możesz sporo!

Gość gość
A za rok,to gdzie? "wziac kase"?

Gość gość
zarobic nierobie jeden !

Gość Kasia1918
Polecam program grupy ADAMED, ostatnio byli u mnie w liceum i to co mówili to naprawdę rewelacyjna sprawa :) Przede wszystkim można poznać fajnych ludzi na obozach naukowych! No i oczywiście wygrać stypendium :P U mnie sporo osób ze szkoły się zapisało więc konkurencja będzie!

Gość gość
kredyt studencki od SAAS (w Szkocji)

Gość gość
a w jakim miescie planujesz studia?:)))

Gość gość
Studia w UK otworzą Ci furtkę do dobrej pracy i kariery. Taki dyplom jest respektowany na całym świecie. Polecam, możesz być kimś a nie kolejnym polaczkiem z fabryki, czyli tanią siłą roboczą i popychadłem. Weź kredyt studencki, oddasz go po studiach jak zdobędziesz dobrą pracę, jeśli nie będziesz miała odpowiednio wysokiej wypłaty to nie będziesz spłacać wcześniej wziętego kredytu. O nic się nie martw, ludzie z całego globu wyjeżdżają na studia do Wielkiej Brytanii, jadą tam z jeszcze biedniejszych krajów niż Polska i dają radę. Powodzenia!

Gość gość
Tylko zeby wziac kredyt studencki musi mieszkac w UK przynajmniej 3 lata (i miec to udokumentowane). To nie jest tak, ze przyjedzie laska z innego kraju i bank jej daje 30tys kredytu.

Gość gość
jak kogoś nie stać to nie studiuje tylko idzie do roboty - proste!