Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nocny krzysiek

Jak ją odnaleźć ?

Polecane posty

Gość nocny krzysiek

W nocy z soboty na niedzielę zawiozłem superlaskę na pewne osiedle w naszym mieście. Zaczepiła mnie na parkingu, jak wychodziłem od kumpla. Pytała, czy bym ją nie podrzucił, bardzo jej się śpieszy, nie może złapać taryfy, że mi zapłaci. Popatrzyłem na nią i dech mi zaparło. Nie musisz mi płacić - pomyślałem. Jechaliśmy może z 15 minut. Jej głos dźwięczy mi do teraz w uszach. Pod blokiem chciała mi zapłacić, wyjęła portmonetkę z torebki. Wolałbym, żebyś w rewanżu postawiłaś mi jakieś piwo - powiedziałem. Spojrzała na mnie - Czemu nie ? Już chciałem zaproponować jakiś lokal gdy zadzwonił jej telefon. Jestem już pod blokiem, zaraz będę - powiedziała otwierając drzwi - rzuciła do mnie krótkie - Cze ! - i pobiegła z komórką przy uchu. Tyle ją widziałem. Całą niedzielę przestałem pod tym blokiem i nic. Byłem też w poniedziałek i wtorek przed i po pracy. Dzisaj po pracy też tam pojadę. Tylko nadzieje są co raz mniejsze. Może ktoś coś doradzi ?

Gość gość
Jak po podwózce za friko laska mówi ci na goodbye samo "cze", to nie jest warta uwagi. Odejdź spod tego bloku i znajdź inny obiekt westchnień.

Gość gość
Czekaj w przyszly weekend na parkingu, na ktorym Cie zaczepila.

Gość gość
dziwni jestescie-warta, nie warta moze dziewczyna jechala do kogos bardzo chorego do kogos ,kto potrzebowal pomocy, wezwania pogotowia nie musi przeciez wcale mieszkac w tym bloku

Gość gość
taaaa... na pewno, jechała udzielić pierwszej pomocy :-O

Gość gość
Mozesz ja opisac ? Moze ktos ja zna.

Gość nocny krzysiek
Czarne długie włosy, czarne małe oczy, nos ostry, piegi, szerokie usta. Szczuplutka, udo jak moje przedramię, chyba z 180 cm, była w szpilach więc patrzyłem jej prosto w oczy.

Gość gość
Wez urlop i czatuj przez caly tydzien. W ostatnim dniu zobaczysz ja w ramionach chlopaka.

Gość gość
Napisz na drzwiach bloku kartke, ze dziewczyna ktora przywiozles tej nocy zostawila u ciebie w samochodzie np. szminke.

Gość gość
Daj ogloszenie do miejscowej gazety.

Gość nocny krzysiek
Spotkałem ją wczoraj a właściwie dzisiaj w nocy, bo było już po pierwszej. Była tak zaskoczona, że nie potrafiła słowa wydusić. Zapytałem czy to piwko jeszcze aktualne. Nie potrafiła opanować zmieszania. "Zostaw może Twój numer to dam znać". Podyktowałem i co ? Widziałem że nie może ogarnąć sytuacji więc się pożegnałem i sobie poszłem. Wsiadłem do samochodu, odwróciłem się, patrzę a ona dalej stoi pod drzwiami. Pomachałem jej, ona też.... Teraz tylko czekać.

Gość gość
I co, czekasz dalej ?