Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Modelujecie sobie twarz na codzień? I jaki fluid jest najlepszy waszm zdaniem?

Polecane posty

Gość gość
jaka jest rożnica między fluidem a podkładem? Ja używam podkładu Clinique anti blemish i sobie chwalę ale mam cere problemową więc nie mam za dużych wymagań i cieszę się jak nic nowego nie wyskakuje i jest w miarę kryjący ale bez efektu tapety.

Gość gość
Ja używam tylko podkladu na codzień. Mój ideał to diorskin nude ze srebrną nakretką. Daje idealny efekt, prawie go nei widać. Ale to zależy kto czego oczekuje. Ja mam zaróżowioną skórę ale bez żadnych wyprysków więc dla mnie fluid diora sprawdza się idealnie.

Gość Tinaaaa
Ja uwielbiam te z AA mam swój odcień i jest też super nie daje efektu maski itp. Twarzy na co dzień nie modeluje nie widzę potrzeby.

Gość gość
mi kiedyś babka polecała jakiś mineralny płynny od diora, który bardzo dobrze nadaje się do cery trądzikowej ale nie wiem o który chodziło konkretnie - ale z tego co piszesz ten Twój jest lekko kryjący?

Gość gość
A na cerę z wypryskami co polecacie?

Gość gość
Ten mój jest mineralny, we fluidzie, lekko kryjący chociaż moje zaczerwienienie kryj***ardzo dobrze. Mam bardzo jasną skórę więc odcień 001 jest idealny -nie pomarańczowy, nie różowy, nie brązowy a procelanowy:P Ogólnie na codzień nie maluję się jakoś mocno, czasem rzesy i lekko brwi ale podkład musi być:)

Gość gość
Mój jest lekko kryjący, właśnie mam wypryski i obecnie używam też. Z AA jednak nie pokrywa tak dobrze :( myślę nad dermacolem ale nie mam pojęcia czy warto go kupić

Gość gość
Boże, kosztuje ok 200 zł, stać as na coś takiego?

Gość gość
Ta od diora; słuchaj, ja go używam tylko odrobinę na codzień, tak jak mówiłam nie mam wyprysków tylko zaczerwienienia i mam go już od jakiś trzech miesięcy i jeszcze zostało sporo. więc myślę, że na jakieś cztery miesiące spokojnie:) A cena 209 zł niby sporo ale wolę dac więcej i mieć świetny efekt niż męczyć się z czymś pomaranczowym i podrażniającym

Gość gość
200zł ! To nie dla mnie :(

Gość gość
A twarz modelujecie ? Codziennie?

Gość gośćdior
diorskin nude!!!!! 209 zl, ale przy CODZIENNYM stosowaniu mialam go 5 miesiacy, teraz drugie opakowanie! rewelacja!!!!

Gość gość
ogólnie staram się nie malować - przynajmniej twarzy. Konturowania w ogóle nie praktykuje. Najlepsze dla wrażliwej cery są podkłady mineralne. Z tańszych opcji dobry podkład ma ELF (i nie testowane na zwierzętach!), tylko przy tłustej cerze możliwe, że będziesz potrzebowała pudru.