Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak one się depilują? Ma ktoś tak jak ja?

Polecane posty

Gość gość

Widzę jak dziewczyny podnoszą ręce na siłowni że mają ładne, gładkie pachy, bez żadnych zacięć, kropek itd a ja nawet jak tego samego dnia ogolę to i tak nie mam takich idealnych. Robię peelingi ale to nic nie daje ;/ Jak otrzymać taki efekt? Poradźcie proszę.

Gość gość
Może są po laserze i im nie odrastają, wtedy chyba jest inaczej. Ja u siebie zauważyłam, że jak mam przerwę w goleniu to skóra jest ładniejsza później pod pachą ale wiem, że nie zawsze może sobie pozwolić na takie zapuszczanie ;p

Gość gość
Jeżeli włoski szybko odrastają to może jest to spowodowane zaburzeniami hormonalnymi a żeby zachować efekt na dłużej trzeba niestety zastosować plastry z woskiem

Gość gość
przypuszczam, ze one depiluja, a nie gola pachy. tez kiedys zachodzilam w glowe co zrobic zeby otrzymać taki efekt, hehe, ale odkad mam depilator to jest spoko. do tego ma dyski hipoalergiczne(hp6582) to wlasnie na pachach sie dobrze sprawdza, zaczerwienienia znikaja raz dwa i w ogole. zwykle golenie to nigdy nie bedzie to samo.

Gość gość
wymieniaj może częściej maszynki albo jakieś balsamy stosuj oprócz peelingów, możesz zapytać w aptece, chociaż skóra tam nigdy nie będzie super idealna, to chyba jasne

Gość gość
mam koleżankę co pachy robiła takim zwykłym starym philipsem i miała lepsze niż ja po maszynkach, nawet tych drogich więc chyba faktycznie chodzi o wyrywanie włosków a nie golenie

Gość gość
a pójdź pod prąd i postaw na naturę - nie gol się. Ja tak robię i nie spotykają mnie żadne szykany ani głupkowate zdziwienie. Tylko lekko przycinam włoski na pewną długość

Gość gość
Oj na takie coś to ja bym się nie porwała. Wolę być gładka

Gość małarudamaruda
a ja gole pachy i nigdy nie miałam na nich żadnych podrażnień.

Gość gość
a ja mam tylko kilka cienkich włosków pod pachą i gole je raz na 3 - 4 tygodnie! mam szczescie,,,