Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adamkk77

Czy powinna się o to obrazić rzeczywiście?

Polecane posty

Gość adamkk77

Mam dziewczynę, sporo młodszą, jest jeszcze w szkole średniej, ale dużo dojrzalsza od równieśniczek. Jednakże bardzo fochowata, no ale mniejsza z tym, jakoś to znoszę. :) Pojechała na kurs ostatnio, który trwał 3 dni. W jeden dzień chciała, żebym do niej zadzwonił, bo nie miała nic na koncie i puściła mi 3 strzałki (powiadomienia takie bardziej, że ktoś próbuje się dodzwonić). Nie doszło to do mnie niestety i ona w płacz, że ją lekceważę, płakała i żaliła się koleżankom 2 godziny. Koleżanki proponowały jej, żeby zadzwoniła do mnie z ich telefonu, ale się zbuntowała i powiedziała, że skoro nie dzwonię do niej to ona też "nie będzie się płaszczyć przede mną" i poszła się z nimi napić. No i można powiedzieć ostatecznie, że się obraziła. Dzwoniłem później koło 23, ale nie odbierała, niby nie słyszała, ale podejrzewam, że na złość. Bardzo proszę o pomoc. Wiele fochów znoszę, wiem, że jest młoda i lubi się obrażać. Aż tak mi nie przeszkadzają nasze sprzeczki, a fochy szybko miają, ale nie wiem czy ta sytuacja nie jest przesadą trochę.

Gość adamkk77
Trochę mi przykro z tym "płaszczeniem", że tak powiedziała do koleżanek. Tak jakby miała jej korona spaść, że ona zadzwoni, jakby nie chciała się starać o mnie. Ale z drugiej strony płacz, bo myślała, że o niej nie myślę...

Gość gość
Dziewczyna przesadza a ty jestes chyba swiety ze to znosisz.Ona jest strasznie niedojrzala i traktuje cie jak glupka.Masz ksiezniczke ,wspolczuje.

Gość adamkk77
W pewnym stopniu bym jej reakcję jeszcze zrozumiał, bo sam postępuję podobnie - skoro ona nie dzwoni, to o mnie nie myśli, więc nie będę latał jak głupi za nią... Więc może trochę hipokrytyzm. Nie wiem co o tym myśleć, może jestem podobny do niej pod tym względem. Jednocześnie też mi by było smutno i byłbym zirytowany, że się nie odzywa..

Gość gość
zachowujecie sie jak dzieci.Nie ma ze nie zadzwonie bo bedzie ze latam,dzwonisz bo chcesz,tesknisz,kochasz,martwisz sie.Krotka rozmowa i czujesz sie lepiej.Daj przyklad a jak tego nie zrozumie to na ciebie nie zasluguje.