Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciotka cnotka

Jakbyście opisali orgazm, komuś kto go nigdy nie doznał?

Polecane posty

Gość Ciotka cnotka

Ja uwielbiam oczekiwanie na orgazm, to zbliżanie się do granicy wybuchu, słucham wtedy jęków mojego faceta, dopasowuje sie do niego, lekko zaciskam mięśnie i potem ....,,, nie bardzo pamiętam co potem :)

Gość
Dreszcze przechodzą po całym Twoim ciele, czujesz że ten moment właśnie następuje, napinasz mięśnie od stóp, które prostujesz jak baletnica, przez uda, brzuch, po ramiona i dłonie próbujące chwycić się czegokolwiek i zacisnąć na tym czymś mocno palce. Fala gorąca rozlewa się po Twoim ciele, zaczynając od pulsującej pochwy i rozchodzi się w górę i w dół. Rumieńce oblewają twarz, zatrzymujesz oddech. Twoja gorąca cipka zaczyna zaciskać się wywołanymi orgazmem skurczami. Jeden, drugi, trzeci... W końcu gorąco zostaje zastąpione uczuciem błogiego odprężenia. Zaczynasz widzieć wyraźniej i masz ochotę pocałować swojego kochanka. To tak z grubsza. ;-)

Gość gość
uucchh.. nigdy nie mialam orgazmu z facetem, nie potrafie sie wyluzowac przy drugiej osobie. Ale gdy dotykam siebie wtedy orgazm mam zawsze i to jaaaaaaki!

Gość gość
ja też tracę na kilkanaście sekund kontakt z rzeczywistością..

Gość Ciotka Cnotka
Podnieca mnie jak nie jestesmy u siebie i wiemy, że ktoś jest za ścianą i "musimy " przeżyć "orgazm w ciszy, on zakrywa mi usta i wtedy aż emocje rozsadzaja od środka...

Gość gość
ile trwa taki orgazm i jak sie czuje przed i po?

Gość gość
eeee, orgazm jest przereklamowany. Może dla dzieciaków to coś wielkiego. Ale po doznaniu tego z 500 razy zaczyna być nudne i nie warte wysiłku w to włożonego.

Gość Ciotka Cnotka
:):):)

Gość Ciotka Cnotka
Ten orgazm numer 501, to jest juz w ogóle nudny :) potem znowu jakos leci :)

Gość gość
Utrata kontaktu z rzeczywistością