Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angel nerwel

Zniecierpliwiona:(

Polecane posty

Stwierdził,że jestem w ciąży .. kazał zrobić badania krwi mocz ..grupę krwi. brać kwas foliowy.. to ze spokojem czekałam na usg.. 29 paź. poszłam na usg (stwierdził,że nic nie widać... a powinien być 3 mies.. kazał zrobić HCG..dziś będę miała wynik... Dodam ,że 8paź pojawiło się jakieś dziwne obfite krwawienie koloru brąz i dość obfite..ale przyjęłam to ze spokojem bo myślałam że skoro z takim opóźnieniem się pojawiło (akurat w terminie okresu to te resztki okresu się uwalniają.. jak myslicie ????co jest grane???

Gość gość
Nie ma czegos takiego jak resztki okresu, poprostu poronilas i tyle....

Gość gość
Normalne to nie jest. Po takim czasie na usg powinno być widać już dokładnie zarodek z bijącym sercem. Dobrze to nie wygląda. Napisz jaki wynik bety wyszedł.

Gość gość
Bardzo mi przykro, ale co może być? Nie jesteś w ciąży, skoro byłaś to poroniłaś. Nie byłaś u lekarza po plamieniu? To byłby 14 tydzień, to byłby już duży płód, normalnie wykształcony mały człowiek, ja w 13 tc miałam określoną płeć :/

Gość gość
No wlasnie, ta ciaze mialas potwierdzona testami beta czy z usg ci powiedzial? Ale wyglada na poronienie, bo nie ma czegos takiego jak resztki okresu. Jesli jest okres tzn ze sluzowka macicy sie zlyszczyla i nic do niej nie przylega... Co ci powiedzial na pierwszej wizycie, masz jakies zdjecia?

Gość gość
A no to podstawa po czym została stwierdzona ciąża przez lekarza wtedy?

na pierwszej wizycie to w sumie zrobił mi cytologie. Palec ...bleeee:/ noi w sumie z wywiadu stwierdził że ciąża...:( może się pomylił,, a ja może mam po prostu jakieś zaburzenia hormonalne... mówiłam o tym dziwnym krwawieniu lekarzowi na wizycie kiedy miałam usg .. a on : Yhyyym.. Proszę zrobić badanie Beta i przyjść się pochwalić wynikiem...

Gość gość
hehe, poszlas na cytologie i lekarz wysnioskowal ze jest w ciazy... i nawet testu sikanego nie zrobialas?????

Gość gość
No to dzieczyno, pewnie wcale nie bylas w ciazy, a po drugie to zmien lekarza. Co to za konowal z wywiadu okresla ciaze????

Gość gość
czyli na dobrą sprawę nic nie przemawia za ciąża? Ani testu nie robiłaś ani ci nie badał macicy?

no na pierwszej wizycie tak jak wcześniej pisałam , tylko palcem sprawdził.i zrobił cytologie +jeszcze pomacał mi cycki...nic więcej.... mówiłam mu o takich objawach jak : mdłości , (na zapachy) wrażliwość na dotyk piersi..senność.. te objawy trwały jakieś z 2/3 tygodnie.. test robiłam 4 dni przed tą pierwszą wizytą ale wyszedł negatywnie:/ żeby robić więcej ??uznałam że szkoda na nie kasy....

Szczerze mówiąc do tej pory mam wrażliwość na dotyk piersi.. mdłości na zapachy..a takto to czasem coś mnie kuje w okolicach brzucha..ale na dosłownie chwilkę .. a jak miałam tamto ,,dziwne" krwawienie to kompletnie nic nie czułam///

Gość gość
Podejrzewam, ze w ogóle nie byłaś w ciąży, tylko masz jakieś zaburzenia hormonalne . Idź jak najszybciej do dobrego ginekologa!

Gość gość
a kiedy masz wynik bety?

Gość Angel nerwel
gdzieś za 2 godziny będę miała wynik

Gość gość
No to jednak nie bylas w ciazy...powinna opierdzielic tego lekarza....

Dzisiaj dostałam okres.... tylko się zastanawiam czy to juz bedzie wszystko w porządku..czy ???i jakie badania będę musiała jeszcze zrobić????? zamiaruję jutro umówić się na wizytę u Ginekologa.

Gość gość
Ale czasem sie zdarzaja jakies zaburzenia i jesli nie dzieje sie to nagmninnie, to ja bym sie wstrzymala z wizyta. Chyba, ze chcesz isc i go op*******ic.

Szkoda w sumie że nie jestem ...:( bo juz mi się instynkt włączył.... i teraz jestem aż za bardzo opiekuńcza...