Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ja mam jakies inne zycie niz wy....

Polecane posty

Gość gość

Czytam tak was sobie, o waszych problemach. Ze ciągle cos nie gra, ze dogadać z mężem sie nie umiecie, ze macie problem z zajściem w ciaze, ze nie macie kasy, ze maz wam wydziela, ze mieszkacie ze zlymi teściami, ze jestescie grube, brzydkie. To sie tak sama zastanawiam czy serio jest tak zle z większością Polski czy sobie te problemy troche wymyślacie. A jakbym napisala ze tego rodzaju problemow nie mialam to od razu wiekszosc napisze to zycze byś miala takie problemy. Zycze byś miala raka i umarła. To troche przykre ze taka mamy mentalność. Zawsze wszystkim dobrze zycze. Ciesze sie z sukcesów znajomych. Jak czuje nutkę zazdrości to moim sposobem jest pogratulowanie tego danej osobie i mi przechodzi. Nie wiem czy na kafeterii sa jakies niziny społeczne czy przeciętni Polacy. Nie wiem po co tu wchodzę ale to jakizaleznienie

Gość gość
Mysle zr to jest różnie. Niektórzy to patologia zyjaca w familokach z mężem alkoholikiem ale są tez przeciętne osoby. Moi wiele trolli które sobie umilają w te sposób czas na bezrobociu. A poza tym Polska ślubie z nietolerancji i braku zrozumienia dla innosci

Gość gość
zupelnie sie zgadzam z tym zupelnie no zloto plynie 222 www.youtube.com/watch?v=hKlbr5Ip8nY

Gość gość
Ciesz sie ze nie masz takiego zycia jak ja