Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko kretynka i zdzira wiąże się z facetem,k tóry nie zamoczył

Polecane posty

Gość gość

Normalna kobieta wybiera tylko prawdziwego mężczyznę a prawdziwy mężczyzna uprawiał seks i to z wieloma kobietami

Gość gość
stary huju zwal se bo ci sprema mozg roz******la

Gość gość
gość dziś stary ch*ju zwal se bo ci sprema mozg roz******la x spadaj stąd koniobijco! temat jest dla kobiet prawdziwych kobiet!

Gość gość
jak ci przestanie stawac kup se dzialeczke, zawsze bedziesz miec co uprawiac jak dla mnie mozesz przeleciec pol babskiej populacji tylko bedziesz mial w zyciu zasadniczy problem ale o tym dowiesz sie w swoim czasie

Gość gość
mówiłam ci spadaj z mojego tematu koniotrzepie

Gość gość
sama jesteś zdzirą i łajdaczką, którą miał każdy

Gość gość
znam kolesia najgorsza ciote jaka moze byc , umawia sie na seks z kobietami (sobie podobnymi)i jeszcze im za to placi , czyli nie wazne jaki jest facet z kim sie umawia, wazne ile zaliczyl ? to ja dziekuje wolalabym normalnego faceta ktory mial jedna czy nawet kilka partnerek a nie ciote ktora niby zaliczyla wiele lasek :D wlasnie ci najslabsi czesto sie tym dowartosciowuja :D co innego gdy ktos ma powodzenie bo jest przystojny ;)

Gość gość
to ja dziekuje wolalabym normalnego faceta ktory mial jedna czy nawet kilka partnerek a nie ciote ktora niby zaliczyla wiele lasek smiech.gif wlasnie ci najslabsi czesto sie tym dowartosciowuja smiech.gif co innego gdy ktos ma powodzenie bo jest przystojny oczko.gif x czyli chcesz ru/cha/cza a nie normalnego mężczyznę