Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beyourself

Nie wiem czy poronilam

Polecane posty

Gość beyourself

Hej. W sobote cala noc krwawilam straszne bóle , zawroty glowy , duzo skrzepow i rano do 10 krew . Bylam w 7 tygodniu. Od tamtej pory nie krwawie ale mam bóle jak na okres.. juz nie wiem czy płód jest martwy czy żyje czy juz wcale nie jest we mnie. Pytam tutaj bo zanim mnie zapisza na termin do lekarza to sobie poczekam... czy po tylu dniach od poronienia test bedzie pozytywny? Czy jak pojade do szpitala zrobia mi usg ? Co mam robic. :( kobietki bardzo prosze o pomoc!

Gość gość
No właśnie od czego jest IP ? Nawet jak nie zależało ci na dziecku trzeba byli jechać przecież to niebezpieczne dla ciebie rownież. Jak sie do konca nie i ziściła macica to możesz mieć pózniej duże problemy ;/

Dlaczego nie pojechałaś na pogotowie?! Możesz mieć powikłania! Gdyby nawet utrzymana była ciąża, możesz urodzić chore dziecko! Dlaczego nie myślisz logicznie! Forum nic nie pomoże; od tych spraw jest lekarz.SZYBKO IDZ DO LEKARZA!

Gość gość
Powinnas była jechać odrazy! Nie wierze w to że ginekolog by cię poza kolejką nie przyjoł jak byś w poniedziałek pojechała i powiedziała z czym żecz... A poza tym nie ma innych lekarzy? Ja jak bym była w ciąży i miała bym takie objawy to na IP bym nawet na pieszo poszła a do lekarza w poniedziałek to bym na drugi koniec polkski pojechała jak by żadnego nie miała pod nosem

Gość Jakie to żenujące
Wszystko to jest podejrzane, dlatego nie poszłaś do lekarza.Szkodzisz sama sobie.Jeśli nie chcesz utrzymać ciązy, to chociaż idz do ginekologa żeby wyskrobal cie do końca.Dostałaś krwotok i trzeba to zrobić.Szkoda że tego nie wiesz.

Gość gość
Jakas kolejna idiotka, gorzej niż suka ta zona od psa...