Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Silene

Dlaczego ludzie ne mają żadnych marzeń?

Polecane posty

Gość gość
Bo w tym kraju wielu nie stać na marzenia

Nie chcę cię wyprowadzać z błędu bo zakorzenione przekonania trudno wypielić z czyjegoś umysłu.Jednak dziwi mnie, że z takimi "banalnymi i przyziemnymi";) chcesz nawiązać kontakt zakładając tu temat 🖐️

Gość gość
Haha gdzie ty to slyszalas? Bo jak widze kazdy czlowiek ma w moich stronach. To ze jeden nie ma to nie znaczy ze wszyscy. Banalni bo zyja glypimy zasadami sterotypami itd Oziebni bo gonią za kasa. Trudno sie domylec?

Gość gość
właśnie miałam podobnie napisać, w tym kraju nie ma miejsca na marzenia, ciężko też z ich realizacją przy dzisiejszej rzeczywistości

Gość gość
Może nie każdy o nich opowiada? Bo jak raz powiedzeli, to usłyszeli, że cuda nie istnieją, księciów na białych koniach nie ma, od podróży bolą nogi, pieniędzy nie zarobią a rozwijanie wiedzy to z kolei marnowanie pieniędzy.

w tym kraju nie ma miejsca na marzenia x to wyp.dalaj do krainy marzen, obojetnie ktory kraj za taka uwazasz, bo jak znam zycie to nosa poza polske nie wystawilas :-)

Gość gość
Jak bym powiedział, że moim marzeniem jest spotkać tą jedyną to wyśmiejecie mnie bo prawiczek

Ostatnio znajoma mi powiedziała że tylko przegrańcy mają marzenia. Ona ma zachcianki, które realizuje. I to są głównie zachcianki natury materialnej. To takie przyziemne :-(

Gość gość
Silene to DURNY PROJEKT zalozony przez jakiegoś ZYEEEBA 🖐️

Sam jesteś zjebem w dodatku pomarańczowym. j jestem 100% realną kobietką. bardzo atrakcyjną i mądrą. Zesztą widać to po moich różnych przemyśleniach. Ludzie mnie kompletnie nie rozumieją, bo nie rozumieją tego co piszę.

Gość gość
Dlaczego głupie kobieciny piszą głupie tematy, zamiast się wstydzić swojej głupoty i zachowywać ją dla siebie?

Zawsze szczery, zawsze gdzie ja się pojawę to i ty zaraz wpadasz. A prawda jest taka, ze się we mnie kochasz i nieudolnie próbujesz mnie poderwać. Na nic twoje starania. Poszukaj innego obiektu westchnień.

Gość zawsze szczery
nie wiem, ale to powazna zorganizowana grupa przestepcza wykorzystujaca do przemytu kanal przez bialorus mysle, ze odbedzie sie publiczne spalenie kapusty na placu czerwonym! :-)