Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzoniski_karzeł

Jestem karłem, poznałem karlicę. Czy może jej przeszkadzać że jestem taki niski?

Polecane posty

Gość bardzoniski_karzeł

Witajcie. Jestem karłem, mam 168 cm wzrostu, jestem facetem rzecz jasna, mam prawie 30 lat. Przez internet poznałem świetną dziewczynę, która wzrostem by idealnie do mnie pasowała, bo ma tylko 130 cm. Boję się trochę spotkania z nią i to, że może jej przeszkadzać że jestem taki niski i nie mam 170 cm :( Jak myślicie... powinienem to ciągnąć czy dać sobie na zawsze spokój z kobietami ? Wiele osób mi powiedziało że przy moim wzroście nie powinienem mieć żadnej kobiety, nawet karlicy. A jakie jest wasze zdanie na ten temat ?

Gość gość
Tak, może jej przeszkadzać, bo nawet karlica chce mieć faceta, a nie jakąś jego namiastkę! A Facet co nie ma 170 cm to sorry, ale to nie facet. To dziecko, duże dorosłe dziecko!!

Gość gość
wg mnie nie zasługujesz na tą kobietę!

Gość bardzoniski_karzeł
Czyli uważacie że nie powinienem mieć żadnej kobiety i nawet przy karlicy będę za niski? Tak myślałem... :(

Gość gość
Niski facet poniżej 170 cm nie powinien mieć żadnej kobiety, bo jej po prostu fizycznie nie zaspokoi! Sex z takim facetem to porażka, nawet karlica nie poczuje żadnej przyjemności z takim karłem. Zauważcie że wszyscy faceci co nie mają 170 cm są samotni, nie mają dziewczyn ani żon. dlatego jestem zdania że jak facet nie ma 170 cm, to nie powinien w ogóle się wiązać z żadną kobietą!!

Gość gość
Tak to prawda! Gość wyżej ma rację, zgadzam się w 100 %

Gość gość
U mnie w otoczeniu jest wiele małżeństw z dziećmi gdzie facet jest nawet o głowę niższy -szacun dla tych związków i nie słuchaj tych prostaków.Szukaj kobiety która Cię zaakceptuje i lej moczem na tych co twierdzą że nie masz szans :) Dzięki takim osobom jak ty świat jest zróżnicowany ale i piękniejszy.

Gość gość
Ja rozumiem jeszcze jak facet ma 170 cm, a jego kobieta jest o głowę niższa - wtedy spoko! Ale jak facet nie ma 170 cm, to nie powinien w ogóle mieć żadnej kobiety, bo nawet karlicy może przeszkadzać jego wzrost. Taka prawda!!

Gość gość
ale głupoty hahhahaha, to dalczego mając 167 cm mam narzeczoną, a wcześniej miałem 2 dziewczyny? Kumpel na studiach ma 169 cm wzrostu i ma żone i dziecko.

Gość gość
W dzisiejszych czasach najbardziej u faceta liczy się wzrost. Nawet bardziej niż kasa. Po prostu facet musi mieć te 170 cm aby mógł mieć kobietę, poniżej nie ma najmniejszych szans że jakaś się takim karłem zainteresuje!!

Gość gość
170 cm to takie minimum aby mieć dziewczynę!

Gość sevennnn
Kretyni, jego laska ma 130cm, to on nawet jakby miał 135 to powinien jej pasować. Chłopie, autorze tematu, po co w ogole sie pytasz o takie rzeczy... Gdybys miał 2m to bys sie zapytał; czy nie jestem za wysoki dla tej karlicy? Ona ma 130cm... I tak jestes dla niej wysoki, k****, prawie 40cm wyższy. Ona nie bedzie patrzec na to, ze nie masz 180, dla niej to nawet lepiej, ze jestes nizszy.

Gość gość
debilna prowokacja a wy się produkujecie.....

Gość bardzoniski_karzeł
Specjalnie znalazłem sobie przez internet taką niską kobietę, gdyż na wyższą nie mam po prostu szans. Jestem karłem, mam 169 cm i zasługuję tylko na karlicę, ale nawet jej może przeszkadzać że nie mam 170 cm wzrostu :( Jak myślicie, wyjdzie coś z tego? :(

Gość gość
Nie jesteście dla siebie stworzeni :D

Gość bardzoniski_karzeł
Uważacie że jestem dla niej za niski i nie powinienem mieć żadnej dziewczyny?

Gość gość
Tak, uważamy że jesteś za niski. Jakbyś miał 170 cm to problemu by nie było, ale tyle nie masz więc nie możesz mieć żadnej dziewczyny, nawet karłowatej!!

Gość gość
A ja uważam, że jesteś P I E R D O L N I T Y.