Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o ludziach chodzacych w dresach adidas i nike

Polecane posty

Gość gość24
Ja prawie zawsze chodze w dresach. Mam ich moze ze 20 par. Najlepsze są z adidasa, nike, abercrombie i hollistera. Jeansy lub inne spodnie zakladam w wyjątkowych sytuacjach. Ludzie którzy chodzą w dresach są z***biści :)

Gość gość
Sama mam pare spodni dresowych adidasa i pare spodni nike :) dresy jak dresy, kupilam akurat tych firm bo przyznam szczerze - patrzylam na marke. Lubie miec kilka sztuk ciuchow czy butow z lepsza metka. Poza tym ja mieszkam w UK i tutaj te firmy nie robia takiego wrazenia jak w PL, to normalne marki, normalne ceny.

Gość gość
to samo sądzę co o ludziach chodzących w dresach reebok :P

Gość gość
kojarzą mi się z lenistwem i zaniedbaniem.

Gość gość
''Lubie miec kilka sztuk ciuchow czy butow z lepsza metka'' przecież w tych firmach chodzą ludzie bez gustu ,wiesniacy i ci którzy chcą zaszpanowac tanim kosztem (jezeli chodzi o buty to rozumiem ale reszta !?) tak samo co ci którzy kupują 20 letnie bmw za 10 tys ŻANETA

Gość gość
Zależy od okazji. Na zajęcia sportowe, czy zakupy ok, ale na przyjęcie bym nie założyła ;-) i lubię też 4F :-P

Gość gość
Gosc 17:38 nie kupuje ortalionowych dresow albo nie mam ich 10 par. Mam 1 pare cale czarnw z malutkim znaczkiem nike i 1 pare zarabistych z adidasa. To byla wersja limitowana, bylo tylko kilka sztuk w sklepie, w calym miescie podobno kilkadziesiat bylo (sprzedawca powiedzial), slysze na ich temat komplementy nawet od obcych ludzi wiec nie sadze aby byly w zlym guscie. Za wiesniare rowniez sie nie uwazam :)

Gość gość
w ogóle nie wiem co mam sądzić o ludziach kupujących ciuchy "na metki", ja kupuję to co mi się podoba, jest w moim stylu, moich kolorach i na moją kieszeń, a metkę sprawdzam jedynie pod kątem składu materiału

Gość gość
Wiekoszosc ubran kupuje dlatego bo mi sie tylko podobaja, ale niektore dlatego bo mi sie podobaja ORAZ maja dobra metke. Nie wszystkie ciuchy takie mam, ale kilka sztuk owszem. To tak jak gadzeciarstwo facetow, lubia miec jakis gadzet dla samego posiadania, frajdy, radosci, ja to samo tylko, ten ciuch czy but ma jeszcze aspekt praktyczny :)

Gość tomas

Bardzo mi odpowiada taki ubiór, zresztą sam takie noszę na co dzień. Polecam sprawdzić sklep 11teamsports, tam właśnie takie lekkie dresiku kupuję - kup sobie też, są spore zniżki i przekonaj się, że to fajna sprawa ;)