Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewictwo do konca zycia, czyli temat dla tych którzy wiedzą że

Polecane posty

Gość gość

juz do konca życia będą dziewicami . Ja jestem chora na genetyczna schizofrenie ,wszysty mi mówia ze jestem mega ładna ale od 10 roku życia z małymi przerwami nie wychodze z mieszkania a mam 29 lat , jestem uzależniona od przebywania we własnym wymyslonym swiecie jak ja to nazywam od marzeń tylko ze to nie są zwykłe marzenia tylko uzależnienie tak jak alkohol czy narkotyki po prostu muszę to robić nikt poza najbliższymi nie wie ze jestem chora po mnie i po moim zachowaniu w ogóle tego nie widać wiem że już nigdy to się nie zmieni

Gość gość
chociaż na piszcie co o tym sądzicie

Gość gość
a boisz się kontaktu z ludźmi? jeśli się nie boisz to staraj się poszukać np przez internet bo tak łatwiej jakichś kontaktów ale z ludźmi z którymi poczujesz, że mają dobre serce i są wyrozumiali ,ja wiem, że ciężko takich znaleść szczególnie wśród mężczyzn i w dzisiejszych czasach nastawionych tylko na sprawy materialne i większość ludzi nie kieruje sie sercem tylko wrachowaną logiką ale rozmawiaj jak najwięcej ze swoimi aniołami, opiekunami duchowymi każdy z nas ma jednego bądź nawet kilku i one bardzo chętnie pomagają wysłuchują naszych próśb i spełniają najszybciej a poza tym Twoja choroba może miec bardzo różne przyczyny, poszukaj w necie coś o oczyszczaniu/uzdrawianiu duchowym, z resztą jak chcesz to podam Ci namiary na niektóre osoby, które pomagają za darmo z czystego serca i działają na forach, czasem zwykła rozmowa wystarczy żeby pomogły w rozwiązaniu problemów ,zajmują się rozwojem duchowym. A tak w ogóle to byś chciała mieć chłopaka tak? Ja jestem bardzo podobną osobą do Ciebie z tego co napisałaś więc pytaj tylko a ja wszystko Ci powiem co mi pomogło ;)

Gość gość
chciał bym miec chłopaka ale wiem że nigdy nie będe miał już sie z tym pogodziłam

Gość gość
nie mów tak nawet kochana jeszcze nie wiesz ile sie może w życiu wydazyć ;)jesteś jeszcze bardzo młoda, ja sobie wyobrażam ile już sie nacierpiałaś ale jesteś wielką marzycielką i choć jedno z marzeń musi sie spełnić po to żyjesz nie ma innej opcji!!!! ja jestem w Twoim wieku i przeszłam podobne rzeczy i już myślałam, że to koniec a w ogóle ja potrzebuje tylko bratnich dusz żeby przeżyć i sie takie znalazły co myślałam że w moim przypadku to już niemożliwe i skończe marnie a jednak marzenia się spełniają!! :) pisz do mnie na maila ja Ci wszystko powiem jestemdruga@interia.pl czekam ;)