Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie do facetow

Co myslicie o kobietach ktore zapraszaja pierwsze

Polecane posty

Gość Pytanie do facetow

pierwsze sie umawiaja, dzwonia i wykazuja inicjatywe

Gość gość
Są p******e i nachalne

Gość gość
niestety mentalność jest taka, że kobiety, które wychodzą z inicjatywą są uważane za desperatki. Dlatego tak mało kobiet decyduje się na ten krok.

Gość gość
Racja, lepiej siedźcie w domu, najlepiej na kafe.

Gość gość
jeśli są ładne i młode to wporzo

Gość Heniuś
Ja tylko z takimi się zadaje. Bierne & mierne niech s********ją. Jeśli ja mogę gdzieś zaprosić i coś zorganizować to dziewczyna także, jest XXI wiek. Dziewczyna ma być dla mnie RÓWNORZĘDNYM partnerem. A to, że 99% chce by facet sypnął hajsem i zabiegaczogodzinami w zamian za kontrakt na dożywotnie gotowanie obiadków i pranie gaci nic mnie nie obchodzi, tak samo jak to, że współczesne dziunie mają wywalone na partnerstwo i emancypację. Jeśli ja mogę być inny to dziewczyna też - i na szczęście ludzi chodzi po świecie na tyle dużo, że każdy może znaleźć odpowiednie dla siebie towarzystwo :)

" Dziewczyna ma być dla mnie RÓWNORZĘDNYM partnerem. " <><><> To zacznij od urodzenia dziecka je/bany hipokryto. Póki nie zaczniecie rodzić dzieci nie wyskakujcie z śmiesznymi tekstami o równorzędności bo coś takiego w biologii nie ma miejsca. Kobieta zawsze była i będzie słabsza od mężczyzny i cynizmem jest to mówić o jakiejś równorzędności.

Gość gość
Strasznie sie rozpedzilas.... mowimy o zapraszaniu. O rodzeniu dzieci nikt tu nawet nie wspominal. Pierwsze zaproszenie na kawe a ty juz kombinujesz jak go wrobic w brzuch? Niezle...