Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę go zaskoczyć

Mężczyźni, jak chcielibyście zostać zdominowani w łóżku?

Polecane posty

Gość chcę go zaskoczyć

Mówi się, że faceci uwielbiają gdy kobieta przejmuje kontrolę w łóżku. Drodzy panowie, w jaki sposób chcielibyście by kobieta was zdominowała? By mogliście poczuć, że ona jest panią sytuacji? Jak to powinno wyglądać? Tzn począwszy od wyglądu po sposób poruszania się, mówienie, no wszystko. Szukam inspiracji dla swojego związku ;) i liczę na Wasz odzew ;)

Gość gość
Mój 14 leni syn prowadzi pamiętnik w swoim tablecie. Skopiowałam część notatek z lipca tego roku. ….. Mama ma super cycki. Takie nie za duże i nie za małe, a nie bujają się jak Pani od polaka. Od Romka dostałem Hustlera. Są tam zdjęcia kobiety bardzo podobnej do mamy.

Gość gość
Do zabaw łóżkowych polecam bardzo szeroki asortyment zabawek erotycznych oraz różnych preparatów wspomagających na erotyczne-zakupy.pl Gorąco polecam! ;)

Gość chcę go zaskoczyć
Panowie? :)

Gość chcę go zaskoczyć
Wolalabym opis sytuacji, jak to sobie wyobrazacie. Jestem kobieta mam swoje atuty, ale zawsze ktos moze dodac cos nowego, albo pare osob cos napisze i mozna ich fantazje polaczyc :-) precz rutyno:-)

Gość izrasowilo
Jeżeli nigdy nie czułaś przymusu dominacji nad partnerem, to taka zabawa nie wiele Ci da. Taki imperatyw po prostu Tobą kieruje i wtedy sama wiesz co sprawia Ci największą radochę. Uwielbiam patrzeć na swojego faceta skrępowanego i wijącego się na granicy bólu i przyjemności i uwielbiam słyszeć "BŁAGAM" wycharczane z trudem kiedy jedyne czego chce to moje ciało, to moje wnętrze dające mu ulgę. Tego nie trzeba tłumaczyć - to się wie, z tym się trzeba urodzić;) Miłego izrasowilo.blogspot

Gość chcę go zaskoczyć
up ;)

Gość gość
noooooo chciałbym dostać w ryj z obcasa