Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulakajaaa

Jak doprowadzić kochankę męża do łez !

Polecane posty

Gość gość
Ale wy jesteście bystre? Przecież to jest temat z przymrużeniem oka :D UWażam, ze większość odpowiedzi jest mało błyskotliwa ale żaby brać to na poważnie? Niszczenie mienia, wyzywanie autorki? Luuudzie! Przestańcie traktować wszystko tak poważnie. Z wymienionych propozycji podobają mi się tylko akcje złożone w stylu: zaproś kochankę na kolację a później napisz, ze spędzisz ten wieczór z żoną czy zaproś kochankę w imieniu męża do domu a sama otwórz jej drzwi. Żarty z kupami, malowanymi samochodami są infantylne- nie mówię o realizacji tego ale o sam pomysł na "dowcip".

Gość gość
Po bystre rzecz jasna nie miało być znaku zapytania. Przeoczenie przy korekcie tekstu :P

Gość gość
A czy ty wiesz w ogóle co znaczy pojęcie "kochanka męża"?szukaj takiej prawdziwej a nie tej zmyślonej.Mnie kuźwa też jedna głupia Iwona nazywała od "kochanek jej mężą"a ja idioty nawet bym kijem nie dotknęła bo nie mam ochoty na debilne romanse ,mam dzieci i męża.A może to ty Iwona znowu tu się udzielasz co?trzymaj tego konia z daleka ode mnie bo nie ręczę za siebie.s

Gość gość
dziś żeby kogoś ukarać czy pozwać do sądu to trzeba mieć dowody i świadków. Wymienione sposoby z kupami i niszczeniem przedmiotów głupiej kochanki są jak najbardziej sprawdzone i jak dotąd nikt nie został ukarany, bo jak walisz kochance na wycieraczkę czy naciągasz jej prezerwatywę na klamkę albo smarujesz samochód czy drzwi od mieszkania to przecież robisz to tak, żeby nikt nie widział. Kochanica może sobie wzywać policję. Przyjadą pośmieją się i pojadą, bo przecież kchanka nie widziała kto jej narobił czy zniszczył i jeszcze usłyszy od policjantów, że pewnie komuś ostro zaszła za skórę więc jej się odwdzięczył :D

Gość gość
puszczanie sygnalow, wydzwanianie - juz widze jak sie dorywacie do telefonu meza na cala nocsmiech.gif x no niestety ale żona to nie tępa zapchaj szpara i ma dostęp do telefonu meża kiedy tylko chce :D

Gość gość
hmm a mnie dziwi ze mozna mścić się na obcej babie zamiast na mężu który przysiegal miłość.

Gość 123AutorkaTematu123
To ja Autorka! Temat jest z przymrożeniem oka, na luzie, dla śmiechu. To jest zabawa, szkoda, że niektóre kobietki tak poważnie go potraktowały :-))) Nie mam żadnych problemów z kochanką męża, myślałam, że to jasno wynika z treści mojego postu :-) Fajnie jednak, że niektóre Osoby to zauważyły i podrzuciły ciekawe propozycje :-) A oto moja kolejna: - Nazbierać trochę brudnych gaci i skarpetek męża (można je jeszcze trochę zakisić wilgotne w worku) i wysłać kochance w paczce z załączonym liścikiem, aby to wyprała i przy najbliższej okazji przekazała swojemu kochankowi :-)

Gość gość
Gdy tylko gdzieś wyjedziecie, zawsze pamiętać, aby wysłać jej kartkę z pozdrowieniami Z UPOJNYCH DNI I NOCY w miejscowości takiej, a takiej i podpisać się jako żona. :-)

Gość gość
"o jak walisz kochance na wycieraczkę czy naciągasz jej prezerwatywę na klamkę albo smarujesz samochód czy drzwi od mieszkania to przecież robisz to tak, żeby nikt nie widział. Kochanica może sobie wzywać policję. Przyjadą pośmieją się i pojadą, bo przecież kchanka nie widziała kto jej narobił czy zniszczył i jeszcze usłyszy od policjantów, że pewnie komuś ostro zaszła za skórę więc jej się odwdzięczył" kamerka z allegro kosztuje kilkaset zl, skarga na zaniedbujacych obowiazki policjantow jest za darmo. zrobienie problemow idiotce, ktora mentalnie zatrzymala sie w gimnazjum - bezcenne:-)

Gość gość
A skąd kochanka przewidzi, żeby zainstalować sobie kamerkę nad drzwiami :))) Skoro krytykujecie, to podajcie swoj****ardziej błyskotliwe propozycje :P Oto moja: gdy kochanka wyjedzie, zadzwonić w jej imieniu z prośbą o wyłączenie na kilka dni prądu. Całe jedzenie w lodówce jej się popsuje :)

Gość gość
gość dziś - tylko pytanie, kto tu jest idiotką, która mentalnie zatrzymała się w gimnazjum, bo jak dla mnie - kochanka :)))

Gość gość
Mnie się podoba pomysł z tym smsem niby od pijanego kolegi męża :))) Podaję przykładową treść z obowiązkowymi literówkami, skoro sms pisany niby po pijaku :D "Czesc skarbje. Mam twojj nr od BartTka podobno niezla z ciebiE dupa. Żoma mnje nie rozumie, zadZwonię jaK bende móGł."

Gość gość
Wy chyba nie macie pojecia jakie bajeczki facet potrafi potencjalnej kochance prawic.... To nie na kochance powinno sie mscic tylko na mezu.Mnie kiedys tez taki leszczu chcial urobic,ale cale szczescie ze w pore sie zorientowalam. A jesli chodzi o zemste to mozna we dwie wraz z ta kochanka sie na facecie zemscic.

Gość gość
Oddać jej swojego mężusia razem z walizą z jego brudnymi szmatami.

Gość gość
Czemu niektóre z Was tak poważnie podchodzą do tego tematu. To jest ZABAWA :-)))

Gość gość
Zadzwonić do jej mamy lub taty i spytać czy wie, że jej córka rozbija małżeństwo :D Odwiedzić ją w pracy i przy współpracownikach spytać, czy to naprawdę jest takie przyjemne zabawiać się z cudzym mężem. Wpisać jej się na fb.

Gość gość
Zadzwonić do niej jako jakaś tam Lola (nie żona!!) i zapytać czemu zabawia się z jej chłopakiem. Panna pomyśli, że nie jest jedyną d... na boku :D

Gość gość
Kupić wyciąg ze skunksa i wylać jej tą fiolkę pod drzwiami .:)Efekt murowany ,smród na kilometr hahaha:)

Gość Tereferenl
Codziennie karmić swojego męża czosnkiem, dodawać do każdego obiadu. Po jakimś czasie nawet skóra zacznie mu capić, co dla kochanki nie będzie miłe :D

Gość gość
Kupić coś cuchnącego i wlać do flakonika po perfumach. Ładnie zapakować jako prezent i wysłać z liścikiem od swojego męża.

Gość gość
Wysłać smsa z komórki męża żeby zarezerwowała nocleg dla dwojga w drogim hotelu i tam na niego czekała. Oczywiście mąż się nie stawi, a wściekła kochanka będzie musiała uregulować rachunek :-)

Gość gość
Ale wy głupie jesteście . Nie dziwię się , że mężowie mówią jakie idiotki mają w domu . Bajki, że żona nie rozumie to już przeżytek .

Gość gość
jak dla mnie to nie jest zabawne:O nie jestem kochanką, ale wasze pomysły są nielogiczne jak np. wyłączenie prądu. Macie zamiar dzień i noc ją śledzić. A co do kamerek to są osiedla z kamerami na klatkach idź i nasraj tam, będą mieli ciekawy filmik. Moja koleżanka mieszka w zwykłym bloku i ma kamerkę nad drzwiami, bo była kiedyś nękana. Powodzenia w sraniu ludziom na wycieraczki:O A teraz coś dla idiotek, które nie myślą o konsekwencjach prawnych. Moja kuzynka dowiedziała się, że kuzyn ma romans i się uwzięła na ta kobietę. Na jej nieszczęście była to pani adwokat, w rodiznie sędziowie, prokuratorzy itp. Czyli nie jakaś podrzędna gąska. Jakis tam smsy ta baba olała, prezenty na wycieraczce także, ale jak jej kuzynka na samochodzie wyryła d***** to się impreza skończyła. Bezcennie to musiały być publiczne przeprosiny żony w kierunku kochanki:O Naprawdę nie warto ryzykować.

Gość gość
gość 2014.11.04 -to TY jesteś głupia, to jest przecież tylko ZABAWA na wymyślanie śmiesznych sytuacji. Moja propozycja: nasłać na nią swoją teściową :D

Gość gość
Temat nie ma racji bytu bo tu same patologiczne kochanki siedza :) do lasu i do drzewa przywiązać i naszczac