Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZaniepokojonaSandi

Czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość ZaniepokojonaSandi

Witam. Postanowiłam tu napisać bo bie chce zostać sama z tyloma myślami, mianowicie chodzi o to że podejrzewam że jestem w ciąży, w dzień ewolucji wspołożyłam z chłopakiem, raz poszliśmy na całość i skończył we mnie z tym że z moich wyliczeń był to dzień niepłodny.. chociaż miesiączki mam nieregularne. Od 2 tygodni dziwne się czuję, mdlilo mnie rano, teraz widzę że mam widoczne żyłki na piersiach, piersi mi urosły i brzuch może nie urósł bo na to z pewnością za wcześnie, a spuchł, 2 tygodnie temu miałam okropny ból jakby macicy, nie mogłam się ruszyć pp zażyciu tabletek przeszło, większość powie idź do ginekologa czy zrób test, ale właśnie o to chodzi, że chce mieć jakieś powody do robienia tego testu czy wizyty a nie urojenia. Nie jestem gotowa na dziecko, ale też wiem że skoro podjęłam stosunek przerywany to powinnam się z tym liczyć, to oczywiste aczkolwiek zawsze jest myśl u każdego: mnie pewnie to ryzyko nie dotyczy itd. Gdybym była to myślę że tragedii by nie było, mam kochającego faceta który by mi pomógł zarówno finansowo jak i wsparciem, jednak nadal się ucze, więc co o tym myślicie? mam powody sądzić że to ciąża? okres powinnam dostać w środę..

Gość gość
ale nic nie napisałaś w którym dniu cyklu uprawiałaś seks, ile wynosi twój nakrótszy i najdłuższy cykl no i jaki dzień cyklu jest teraz?

Gość gość
najpierw piszesz, ze wspolzylam w dzien owulacji, a potem ze byl to dzien nieplodny...

Gość ZaniepokojonaSandi
up

Gość ZaniepokojonaSandi
był to 11 dzień cyklu, napisałam że była to owulacja- ale drugi stosunek. Pierwszy był w dzień niepłodny, skończył we mnie

Gość ZaniepokojonaSandi
24 dni trwa najkrotszy cykl, a najdłuższy 28

Gość ZaniepokojonaSandi
teraz jest 13 dzień cyklu

Gość gość
Dzień ewolucji ??? To jakieś nowe święto chyba :P

Gość gość
wszystko wskazuje na to że jesteś w ciąży, ale potwierdzeniem albo zaprzeczeniem będzie wykonanie badań ginekologicznych. Chodzę do gabinetu w Białymstoku http://gabinetginekologicznybialystok.pl/ i tam przyjmuje miła pani doktor, która jest kompetentna. Nie zwlekaj przed wizytą u ginekologa. Powodzenia.