Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaza dzien po okresie

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie jak to jest czy mozna zajsc w ciąze uprawiając seks dzien po okresie z finalem w srodku? Ogólnie moj cykl trwa okolo 28 dni a okres około 6 dni... No i dzisiaj dzien po okresie to sie stalo... Nie wiem dlaczego on skonczyl we mnie. Zawsze uważalismy... Moze ktoras z was miala podobna sytuacje i jak to sie skonczylo? Gdybym byla w ciazy jakos bym to przezyla ale nie ukrywam ze sie troche martwie bo chcielismy starac sie o dziecko dopiero za jakies 3 lata jak juz wezmiemy slub....

Gość gość
Może się zdarzyć aczkolwiek nie musi.

Gość gość
Mieszkamy w uk u nas jeszcze 22 nie ma a my juz po!!! Tak wiem ze stosunek przerywany to zadna metoda ale juz od 4 lat stosujemy i do niczego nie doszlo... A dzis to pierwszy raz gdy on skonczyl bez zadnego zabezpieczenia. Jestem roztrzesiona czuje sie jakbym dzisiaj na 100% miala zajsc w ciaze...

Gość gość
nie zajdziesz w ciążę :-) nie panikuj :-) prawdopodobieństwo bliskie zeru! a wy nie strasznie dziewczyny....

No to idź zagraj w lotto, z takim szczęściem. Moi znajomi wpadli po pół roku. Nevermind w każdym razie. Jak masz regularne cykle i nic Ci się nie przesunie w tym miesiącu (więc wyluzuj i się nie stresuj, bo stres niewskazany), to szanse duże nie będą. Teraz stresowanie się i tak nic nie da, bo nic nie zrobisz teraz - chyba, że załatwisz tabletki 72h po.