Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jutro cała Polska będzie uprawiała grobbing na cmentarzach. Jakie to komiczne...

Polecane posty

Gość gość

Paniusie w kozaczkach, plaszczykach, patrzenie, obgadywanie, udawanie zadumy buhaha nagle jednego dnia plebs przypomina sobie o zmarłych, plebs rusza na groby jak zebry na Serengeti :D

Gość gość
poczekam, aż tobie umrze ktoś, kogo kochałaś. I pośmieję się wtedy z ciebie :(

Gość gość
Komiczne jest to, że ciebie też tam nie zabraknie :D

Gość gość
Ja pamietam o grobach i jezdze 2x w roku :) jutro robie dzien urody, depilacja, kapiel, maseczki, peelingi itp nie mam zamiaru uczestniczyc w plebejskich katolickich swietach. To pogarda dla mnie jako Polki słowianki ;)

Gość gość
Pogardzać będą tobą w takim samym stopniu jak już zdechniesz.

Gość gość
nie próbuj, debilko, się dowartościowywać w ten sposób, bo zdechniesz i będziesz śmierdziała

Gość gość
Odpowiadając na debilne tematy karmicie trola!Darujcie sobie,szkoda klawiatury.W tym kraju jest coraz więcej pustaków i debili. Cienko widzę przyszłość tego Narodu z wypranymi mózgami.

Gość gość
no nie przesadzajcie . u mnie w miescie tez sa takie gnidy ktore z cmentarza robia wybieg, jest ich trochę i sie wyrozniaja, ale wiekszosc idzie na cmentarz z potrzeby serca,a nie dlatego,zeby sie polansowac

Gość gość
a ty za to spędzisz pewnie dzień na gównianym forum, bo nie masz nawet z kim sie pokazac w kozaczkach. gratuluje haj lajfu

Gość gość
ale o co takie oburzenie nie myślciie samodzielnie tylko jak cielaki idziecie za tłumem i robicie coś... bo tak robią wszyscy dla mnie to idiotyczne ja chodzę na groby bliskich, w tym narzeczonego często, zawsze jak czuję potrzebe a nie dlatgeo, ze mia tak rozkazuje jakas kartka w kalendarzu. 1 i 2 listopada nie chodzę na cmentarz bo idę tam w jakims duchowym celu, a nie zostac obgadana przez rodzinę bo tak czy siak wyglądam

Gość gość
zama zajmujesz się plotkami, głupia krowo, i innym to psypisujesz. Niedzielę też obchodzisz w środę, bo myślisz samodzielnie i jesteś oryginalna?

Gość gość
nie, niedzielę obchodze w piątek

Gość gość
o przepraszam zapomniałam dodac ... głupia tepa krowo z 10;34

Gość gość
autorka to skonczona frustratka, ktora na sile szuka w innych cegoc, co jej pzryniesie jakas ulge. co cie obchodzi, jak ludzie spedza jutrzejszy dzien? jak ja nie znosze takich miernot, po prostu mizeria mentalna, dno

Gość gość
och, i jaka riposta z ta krowa? celnosc nad celnosciami po prostu :)

Gość gość
My jesteśmy na grobach najbliższej rodziny co około 2 tyg w sobotę. Siostra mamy tak samo. Ciotka co niedzielę od 13 lat jest na grobie męża i nie mamy się czego wstydzić idąc w tą sobotę na groby

Gość gość
to zegar sobie jeszcze przestaw, żebyś miała inną godzinę niż wszyscy, to jeszcze bardziej podkreśli twoją oryginalność i samodzielne myślenie.

Gość gość
Przestancie głupio prowokowac i zastanówcie sie chwile nad sobą. Ja wraz z rodziną spotykamy się nad grobami Bliskich którzy odeszli, wspominamy ich i modlimy sie za nich. Autor chyba nie rozumie co to miec kochających ludzi wokół siebie za którymi sie tęskni gdy odejdą.

Gość gość
autorka to wieczna malkontentka, nie pasuje jej nawet to, że ludzie nie mają nic przeciwko odwiecznej tradycji i wikszosc z nich uwaza ze warto ja podtrzymywac

Gość gość
wcale nie uważają, ze warto ja podtrzymywać, bo po prostu w ogóle nie myślą nad niczym a już na pewno nie nad tradycją po rpostu jak cielaki przyjmują wszytsko jak leci uznając za jedyne i najlepsze

Gość iZizu
U nas chodzimy co sobotę , także nie jest to taki ajwaj. Jutro bedą większe bukiety i donice , oraz piękniejsze znicze :). Chwila zadumy i modlitwy ,MEMENTO Mori !

Gość gość
ty oczywiscie znasz mysli wszystkich udajacych sie na cmetarze, gratuluje!