Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość striben

czy cyber sex to zdrada

Polecane posty

no to też kwestia czy jesteś samotna, czy nie. a w ogóle to te wirtualne znajomości jakieś płytsze się mi wydają, mimo wszystko, jakoś łatwiej ludziom zrywać, kończyć znajomości

Gość guesstlik
Kiedys pisałam , ( byłem singlem wtedy) z fajna babką, pisaliśmy, czatowalismy, rozmawialismy na skype, kom itd, wysyłalismy sobie fotki, nie jakies erotyczne, ale normalne, z zycia codziennego. Trwało to ponad pół roku. Ona tez deklarowała, że nie jest w zadnym zwiazku itd. Wszystko było cacy, planowalismy spotkanie az do momentu kiedy z jej telefonu zadzwonił do mnie facet który nie dość, że mnie zbluzgał, groził mi i straszył to jeszcze przedstawił sie jako MĄŻ i ojciec jej dwójki dzieci. heh. Ona sie potem nigdy juz nie odezwała. Odechciało mi się :D ale nie powiem, bo odcierpiałem trochę.

to prawda, a trafia się naprawdę na różne osoby, kiedyś gadałem z taką babką, która bała się przyznać że ma dziecko. W ogóle fajny jest ten moment, kiedy piszesz: no ale jestem żonaty, dzieciaty a z drugiej strony westchnienie żalu jak singielka, albo tez ulgi że ona też mężatka. W sumie z mężatką to więcej opcji do rozmowy, a o samym seksie przecież się nie gada.

ta od zbieracza, dokładnie, rozmawiałem kiedyś długo z fajną babką, był moment bardzo gorących rozmów, no ale minęło... ale teraz pozostajemy w kontakcie i lubimy się cały czas, czasami wyśle jedno do drugiego kontrolnego maila

Gość gość
Masz rację gospodarz. Ja też wolę rozmawiać z mężatkami. Wolne niby tylko klikają, ale tak naprawdę to liczą, że ktoś im się trafi. W relacji żonaty - mężatka jest zdecydowanie więcej tematów do rozmowy. Tak samo nie lubię rozmawiać z małolatami. Takie to niech sobie klikają z rówieśnikami, bo o czym z nimi może rozmawiać facet po 30-tce. Nawiasem mówiąc mało na czatach kobiet które rozmawiają I są wygadane. Najczęściej takowe trzeba ciągnać za język.

to prawda, czasem taka napisze "hej" no i na tym się jej inicjatywa kończy, dalej musisz zabawiać i prowadzić rozmowę, wymyślać tematy

Gość gość
bo te co sa wygadane i fajne maja tyle fajnego zycia w realu, ze na cholerę im czaty :P Nie potrzebuja klikac z kimś wirtualnym, bo maja fajne towarzystwo i znajomych. Tyle A jezeli komus się wydaje że jest inaczej znaczy że sie zawiesił pomiedzy ułudą i iluzja a rzeczywistością.

bo ja wiem, były różne, i wygadane i nie. I nie z czatów, ale z gg kiedyś, z jakiś przypadkowych rozmów coś się więcej indukowało. Było, minęło

Gość gość
Dlatego ładnych kobiet na czacie jak na lekarstwo. Podobnie faceci drugiego sortu. Różnica miedzy czatem a realem polega na tym, że na czacie pierwsze wrażenie to posiadana inteligencja, bo trzeba umieć poprowadzić rozmowę. W realu jest odwrotnie. Na czacie inteligencja potrafi zniwelować niedostatki urody. W realu brak inteligencji potrafi szybko spojrzeć inaczej na atrakcyjnych i dać sobie z nimi spokój. Dlatego jakiekolwiek klimatyczne pisanie lepiej odbywać anonimowo bez zdjęć, bo zwykle czar pryska. Nawiasem mówiąc obie płcie mają cholernie wysokie mniemanie o sobie, niewiadomo czym poparte.

Gość guesstlik
A ja bym chętnie wrócil do czasów, kiedy sie siedziało w pubach i od pozyczenia ognia zaczynały sie fajne kontakty, niesmiałe esemesy, wypieki przed pierwszym telefonem :D Fajne to były czasy, teraz coraz wiecej ludzi nie dba o takie fajne sytuacje, wszystko jest spłycone i jakieś takie bylejakie :P chyba sie starzeję :)

Gość gość
Pewnie to wróci. Złote czasy czatów minęły. Na czatach za dużo gimbazy, gamoni, desperatek, fustratek i innych tego typu gadżetów. Kobiety tam nie lepsze od facetów.

Gość guesstlik
Wiesz gosciu, że zgodze sie z Tobą? Myslę, że w końcu ludziom to po prostu zbrzydnie, pobawiliśmy sie tym, przezuliśmy, przetestowaliśmy i w końcu porzucimy jak zabawke z której sie po prostu wyrasta :)

Gość gość
Kazdy uwaza inaczej moja zona np sadzi,ze to glupie i dla niedorozwinietych jesli sprawia to komus radoche. Nabija sie ze mnie. Ale wojen nie robi bo i tak zadnej nie dotykam.

Chętnie poznałbym Panią na Cyber, mam 24 lata

Gość gość
Szukasz Pracy z zarobkiem Powyżej 98 zł Netto za godzinę ? Zapewniamy również zwrot kosztów na: zdrowie, urodę, sport, rekreację, zagraniczne i krajowe urlopy oraz zwrot kosztów dojazdu i akcesoria do pracy zainteresowana ?? Zostań Web Prezenterką na pewno sobie poradzisz Informacje i rekrutacja przez stronę http://www.studiocam7.com Postaw na swoją stabilność i niezależność finansową !