Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupilam w lumpeksie na wage plaszcz za 24 zlote blagam kto sie zna na markach

Polecane posty

Gość gość

kupilam ladny i elegancki plaszcz memu mezowi i zszokowalo mnie ze kosztowal tylko 24 zlote. pewnie jakas chinska marka....ale moze ktos sie zna jest napisane na nim grantham england nie wiem co to za firma///

Gość gość
Ale nowy był czy używany? Bo dla mnie to normalna cena za elegancki płaszcz używany, nawet markowy. Ja skóry prawie nówki mam za tę cenę

Gość gość
Oprócz tego, że Grantham to miasto w Anglii więcej powiedzieć nie mogą. Może płaszcz pochodzi z jakiejś lokalnej szwalni. A co ma za znaczenie marka, jeżeli płaszcz Ci się podobaL na tyle, że go zakupiłaś. Na pocieszenie mogę tylko napisać, że w Grantham urodziła się była premier Wielkiej Brytanii Margaret Thatcher. :)

Gość gość
kurcze plaszcz jest jak nowy i elegancki ale marka nieznana wiec moze dlatego byl na wage a nie na wystawce i wycenie?

Gość gość
Raczej to nie marka, tylko Made in.....

Gość gość
Ale w czym masz problem, bo ja nie mogę zrozumieć. Na lewą stronę chcesz go nosić czy jak? Wnów sobie, że płaszcz jest rodem z Anglii jezeli to dla Ciebie takie ważne. :) To żart oczywiście i nie gniewaj się na mnie, ale napradę nie rozumiem w czym tkwi problem.

Gość gość
Podejrzewam że to lokalna marka, Grantham to miasteczko rolnicze, ale zabytkowe i tradycyjne. Możesz być przez przypadek posiadaczką bardzo oryginalnego płaszcza :)

Gość gość
A co za roznica jakiej firmy wazne by ci sir podobal i sprawdzal

Gość gość
to na bank chiny NIEZNANA MARKA..