Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Majtki wyszczuplające!

Polecane posty

Gość gość

Dziewuchy pomóżcie! jestem 3 miesiące po cc ,chcę trochę wyszczuplić brzuszek,zakupiłam majtki poporodowe,wyszczuplające z wysokim stanem. powiem tak, przez dzień mogę w tym chodzić ale już pod wieczór mam wielka ochotę z tego wyskoczyć bo ściskają moje wnętrzności jak jasna cholera.Więc jest sens je nosić? Co z tego że przez dzień będę je mieć założone a w nocy zdejmę? Nie mogę nigdzie znaleźż info od producenta przez ile mam je nosić w ciągu doby zeby zadziałały.moim zamierzeniem było używać je przez 24 godz na dobę + żel wyszczuplający na brzuch.Dodam ze dałam za nie trochę. Czy macie jakies doświadczenia z takimi majtasami? Pomogło wam to coś? Przez ile je nosiłyscie??

Gość gość
Moja szwagierka kupiła na alegro taki specjalny pas wyszczuplajacy i nosiła po porodzie 3 miesiące

Gość gość
ale one maja za zadanie wyszczuplic ci sylwetke jak bedziesz miala je na sobie a nie wyszczuplic ciebie sama, w sensie odchudzic? wyszczuplac sie mozna na silce, nie majtkami

Gość gość
chodzi mi tylko o brzuchol,wiadome przeciez ze cała nie schudne.ludzie...

no dokladnie, one nie wyszczupla cie na serio, tylko optycznie poki bedziesz je miec na sobie ;).

ale majtki wyszczuplajace nie spowoduja, ze ci brzuch zniknie :D.

Gość gość
tak a widziałyscie babke które wyszupliły sobie talie do 40 cm noszac non stop gorset,samo noszenie tez wyszczupla i nie tylko optycznie

Gość gość
Tylko gorset trochę mocniej sciska cialo, pozatym ona nosila ten gorset 7 lat. Takie majtki wyszczuplają optycznie.

Gość gość
14:24 nie, nie widzialysmy, ty pewnie tez jej nie widzialas, nie mowiac o tym, ze jej nie znasz, tylko przeczytalas to w jakiejs reklamowce/portalu albo innych bzdetach. mysle, ze takie sciskanie narzadow moze byc nawet niezdrowe, ja nie mowie ze na pare godzin, ale caly dzien tak chodzic?

Gość gość
Takie majtki pozwolą wchłonąć się skórze po rozciągnięciu przez ciążę, nie odchudza, ale skóra szybciej wraca na swoje miejsce. Nic na siłę, noś tyle ile psychicznie i fizycznie jest to dla ciebie komfortowe. Ogólnie pomagają na wchłoniecie się luźnej skóry po porodzie. I o to autorce chodziło, każdy wie ze gatki nie odchodzą a pomogą na nadmiar skóry.